Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Til det kolde cykelture er denne Assos Face Mask Ultraz Winter det helt sikre valg. Balaclavaen går langt ned foran på brystet, og giver dig rigtig god beskyttelse mod windchill. Huen er komfortabel at have p&arin…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Til det kolde cykelture er denne Assos Face Mask Ultraz Winter det helt sikre valg. Balaclavaen går langt ned foran på brystet, og giver dig rigtig god beskyttelse mod windchill. Huen er komfortabel at have på og beskytter godt mod vind og vejr, så du kan få en varm cykeloplevelse uden at overophede.

Anvendelse
Denne balaclava-hjelmhue er ideel at have med på dine vinterture. Du kan bruge den både med og uden hjelm, og vil helt sikkert bliver glad for dens høje svedtransporterende effekt, der holder sveden væk fra din krop. Den særlige merinould-blanding sørger for, at huen forbliver varm selv om den bliver våd, hvilket især er en fordel omkring mund og næse, der altid bliver fugtig.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 27% Polypropolen 27% Merinould 26% Polyester 14% Elastan 6% Polyamid
  • Varmeregulerende

Kvalitetsniveau
Assos har designet denne balaclava hjelmhue så den holder på den nødvendige varme uden at du får det for varmt. Det bløde og åndbare materiale er komfortabelt at have på, og fungerer som en vindbarriere selv når det bliver vådt. Sømmene er flade, så du ikke bliver generet af dem, hvis du har en hjelm på over huen.

Vedligeholdelse
Du kan vaske denne hue i vaskemaskine ved op til 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et særligt sportsvaskemiddel til formålet for bedst muligt at bekæmpe svedlugt.

Vejledende størrelsesguide

Hovedstørrelse centimeter Tommer
0 48-53 18,8-20,8
I 53-58 20,9-22,8
II 58-63 22,9-24,8
Ingen anmeldelser af dette produkt.