Med denne Assos Cap Winter er du klædt godt på cykelturene på årets kolde dage. Hjelmhuen kan bæres alene eller under en cykelhjelm, hvor den giver dig den ekstra varme, du har brug for, nå…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Med denne Assos Cap Winter er du klædt godt på cykelturene på årets kolde dage. Hjelmhuen kan bæres alene eller under en cykelhjelm, hvor den giver dig den ekstra varme, du har brug for, når kulden bider. Huen er designet til at lade din hovedbund ånde og er varmeregulerende.

Anvendelse
Denne hue er kraftigere omkring pande og ører, hvor du har brug for ekstra varme. Den egner sig især til brug i vinterhalvåret, hvor du har brug for at kunne holde på varmen, mens du cykler. Du kan bære hjelmhuen under en hjelm eller alene. Materialemæssigt er hjelmhuen lavet af en merino-uldblanding der varmer selvom det bliver vådt.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materiale: 41% Merino-Polypropolen 41% Merinould 9% Polyester 7% Elastan 2% Polyamid
  • Varmeregulerende

Kvalitetsniveau
Huens minimale sømme giver dig en forbedret komfort og merino-polypropolen-blandingen giver dig god ventilation i huen, samtidig med at materialet lukker af for vinden, når det bliver en smule fugtigt af f.eks. sved eller regn.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at du ikke vasker denne hue ved mere end 30 grader. Du bør bruge et særligt sportsvaskemiddel for bedst muligt at bekæmpe svedlugt.

Vejledende størrelsesguide

Hovedstørrelse centimeter Tommer
0 48-53 18,8-20,8
I 53-58 20,9-22,8
II 58-63 22,9-24,8
Ingen anmeldelser af dette produkt.