Micado Sport RB er cyklen til dig der ønsker en god og funktionel citybike med sportslige features. Udover det flotte design, tilbyder Micado Sport RB også 7 Shimano Nexus gear med en god spredning, samt 32 mm br…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Micado Sport RB er cyklen til dig der ønsker en god og funktionel citybike med sportslige features. Udover det flotte design, tilbyder Micado Sport RB også 7 Shimano Nexus gear med en god spredning, samt 32 mm brede kevlar dæk.

Anvendelse
Micado Sport RB er en sportslig citybike til mænd, som besidder hurtige køreegenskaber samt to effektive rullebremser, som er let doserbare. På denne Micado cykel er der mulighed for at eftermontere støtteben, lås og bagagebærer.

Specifikationer

  • Farve: Matgrå med diskret grå og hvid grafik
  • Gear: 7 Shimano Nexus med drejegreb
  • Bremser: Shimano Nexus rullebremser for og bag
  • Kevlar dæk
  • Ergo håndtag

Sikkerhed og kvalitet
Med Micado Sport RB citybike er du sikker på, at få en fornuftig og driftsikker herrecykel i et smart matgrå design. Micado cyklen har et sportsligt udtryk og er næsten vedligeholdelsesfri. Cyklen er fremstillet med rustfrit aluminiumsstel og bolte, hvor dækkene har et punkterbeskyttende kevlar indlæg.

Klargøring
Cyklen levers 85% samlet i en papkasse. Inden cyklen kan tages i brug skal der monteres forskærm, forbremsekabel, forhjul, pedaler, styr og sadel. Derudover skal gearene kontrolleres, dækkene pumpes og kæden skal have en smule olie. Endeligt bør alle bolte efterspændes. 

Vedligeholdelse
Cyklen kræver ikke meget vedligeholdelse, men for størst køreglæde, bør dæktrykket kontrolleres på månedsbasis og kæden skal holdes velsmurt. Cyklen bør efterspændes efter ca. 2 måneders brug - herefter anbefaler vi service 1-2 gange årligt afhængig af brug.

19-08-2019
Cyklen virker rigtig lækker. Der var selvfølgelig en del arbjede med at samle og indstille den, men så er den også lige som jeg vil have den. Der er selvfølgelig nogle hår i suppen. Den medfølgende for-refleks duer ikke rigtig. enten kommer den til at sidde som en giraf over styret, eller også er kablerne i vejen. Det burde have været en til montering på centerbolten. Fragtmanden ringede ikke i forvejen. Så det var heldigt at der var nogen hjemme.
07-08-2019