Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Micado Sport Disc er en utrolig let citybike til herrer. Cyklen er fremstillet med et let aluminiumsstel, 8 udvendige Shimano gear og mekaniske skivebremser fra Tektro. Sport Disc er udviklet med fokus på hø…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Micado Sport Disc er en utrolig let citybike til herrer. Cyklen er fremstillet med et let aluminiumsstel, 8 udvendige Shimano gear og mekaniske skivebremser fra Tektro. Sport Disc er udviklet med fokus på høj komfort og hurtige styreegenskaber, hvilket også er derfor Micado har designet denne herrecykel ud fra en sportslig geometri. Yderligere er de 32 mm kevlar dæk med til, at sørge for god balance mellem komfort og lav rullemodstand.

Anvendelse
Sport Disc er en hurtig og let citybike til mænd, hvor der på udstyrslisten bl.a. kan nævnes 8 udvendige gear, Tektro mekaniske skivebremser, ergo håndtag samt kevlar dæk. Micado Sport Disc har mulighed for eftermontering af ekstra udstyr, som f.eks. lås, støtteben og bagagebærer.

Specifikationer

  • Farve: Matgrå med diskret grå og turkis grafik
  • Stel: Hydro formet aluminium
  • Gear: 8 Shimano Altus med trigger skifte
  • Bremser: Tektro mekaniske skivebremser
  • Kevlar dæk
  • Ergo håndtag

Sikkerhed og kvalitet
Micado Sport Disc er udstyret med komponenter af god kvalitet, og sikrer din den bedste køreoplevelse. De mekaniske skivebremser tåler alt vind og vejr, og cyklens dele kræver ikke det store vedligehold. Her får du en hverdagscykel til en god og fornuftig pris, hvor funktionalitet og driftsikkerhed er i top.

Klargøring
Cyklen levers 85% samlet i en papkasse. Inden cyklen kan tages i brug skal der monteres forskærm, forhjul, pedaler, styr og sadel. Endelig skal bremse og gear kontrolleres og evt. justeres, dækkene pumpes og kæden skal have en smule olie. Alle bolte bør efterspændes. 

Vedligeholdelse
Cyklen kræver ikke meget vedligeholdelse, men for størst køreglæde, bør dæktrykket kontrolleres på månedsbasis og kæden skal holdes velsmurt. Cyklen bør efterspændes efter ca. 2 måneders brug - herefter anbefaler vi service 1-2 gange årligt afhængig af brug.

17-08-2018
God cykel.