7 anmeldelser
Denne Windster cykelhandske er GripGrab's svar på en klassisk sports-vinterhandske. Denne cykelhandske er fremragende til brug når man kører race, MTB eller blot pendler til job eller i skole. Det er en super komfortabel vint…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Windster cykelhandske er GripGrab's svar på en klassisk sports-vinterhandske. Denne cykelhandske er fremragende til brug når man kører race, MTB eller blot pendler til job eller i skole. Det er en super komfortabel vinterhandske, som kombinerer varme, komfort, åndbarhed og fleksibilitet.

Anvendelse
Windster handsken har en super genial pasform, dette skyldes, at syningerne på handsken sidder på ydersiden, og dermed får du ingen gener af disse. Handsken er super ideel til både overgangsperioder og vinterhalvåret; og så har handsken en super fed neongul farve, der hjælper til at gøre dig synlig på vej og i skoven. Ydermere har den en smart funktion på fingeren, der gør at du kan bruge dem på en touchskærm.

Specifikationer

  • Farve: Neongul og sort
  • Polstring: 4 mm DoktorGel™
  • Silikonegreb
  • Reflekterende grafik
  • Touchscreen-kompatibel
  • Sweatwiper
  • Vind- og vandtætte samt åndbare materialer
  • Komforttemperatur: 0 grader til +15 grader

Kvalitetsniveau
Denne GripGrab handske er udviklet over en årrække, og den fremstår i dag mere slidstærk end før. Handsken er åndbar og vandafvisende, og samtidig er den også isolerende, hvilket gør den til en fremragende handske til våde og kolde forhold. Håndfladen på denne cykelhandske er lavet i blødt kunstskind, der er vandtæt. Den indvendige foring sikrer isolering af hænderne. Med denne handske kan du altid være sikker på at dine hænder kan holde varmen.

Vedligeholdelse
Handskerne kan vaskes i maskine og bør vaskes med tøj af samme farve. Du må ikke tørretumble eller stryge dem.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6

 

Tilgængelige varianter

XS, S, M, L, XL, XXL

03-12-2018
Super vinterhandske. Lidt små i str ift andre producenter men passer til str i skemaet på producentens hjemmeside
07-11-2017
Nemt at bestille og meget hurtig levering. Størrelsen passede, så jeg glæder mig til at tage mine nye GripGrab Windster vinterhandsker Hi-vis - Neongul i brug.
31-07-2017
Perfekt
17-03-2017
Kom til at prøve mine nye vinterhandsker i går (16/3) - de var alt for varme :o( Glæder mig til vinter ;o)
05-12-2016
30-11-2016
Har nu cyklet nogle korte ture i både regn og lidt minusgrader. De virker rigtig fint og er meget nemme at se i mørket. Er lidt stramme at få på. Størrelsen passer som samme størrelse i arbejdshandsker.
14-01-2016
Visiabiliteten hos disse handsker er i top, de kan bare ses ! Har dog underhandske i ved frostgrader ellers kan jeg ikke holde mine hænder varme ! De har et ganske godt greb i styret.