3 anmeldelser
Disse Cloudburst cykelhandsker fra Gripgrab er komplet vandtætte, og dermed får du den perfekte handske til de våde og blæsende dage. Denne Cloudburst model er imponerende tynd, og dermed er det også nemmere for dig at cykle …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse Cloudburst cykelhandsker fra Gripgrab er komplet vandtætte, og dermed får du den perfekte handske til de våde og blæsende dage. Denne Cloudburst model er imponerende tynd, og dermed er det også nemmere for dig at cykle med dem. Ydermere har Gripgrab handsken et perfekt greb, som giver dig et godt hold om styr og bremser. Desuden kan de anvendes på touchscreen, så du ikke behøver at tage handsken af, når du skal bruge din smartphone eller cykelcomputer.

Anvendelse
Handsken kan anvendes til alle former for cykling, de har dog ikke beskyttelse ved håndflader og kno, og dermed vil de være mest optimale til landevejscykling. Cloudburst handsken har en fantastisk åndbarhed, så du ikke vil komme til at svede hænderne, og ydermere er de total vandtætte. Du vil absolut ikke fortryde dette køb, hvis du søger et par handsker der kan holde dig tør i hvilket som helst vejr.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 90% polyester, 8% polyamid og 2% elastan
  • Åndbar
  • Vandtæt
  • Vindtæt
  • Reflekterende detaljer
  • Touchscreen kompatibel
  • 4 mm. gel polstring

Kvalitetsniveau
Du får et par handsker, der er både vandtætte, vindtætte og åndbare. Desuden har Cloudburst handsken en 4 mm. gel-polstring, som giver dig en imponerende komfort, særligt når du sidder længe på cyklen. Trods sit tynde design formår handsken alligevelat holde på varmen, hvis du kommer afsted i voldsom kulde.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske handskerne med tøj i lignende farver. De kan ikke tørretumbles, og vi anbefaler at du hænger dem til tørre uden at vride dem. Overfladisk snavs er bedst at tørre af med en våd klud.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6
24-09-2019
Skön handske, passar perfekt.
20-12-2017
God og dækkende beskrivelse af handskerne. De er lidt korte i størrelserne og vinterhandsker må gerne sidde lidt løst, så der er lidt luft mellem fingre og stof, så køb dem et nr. større, end du ellers ville have gjort.
23-03-2017
Lækkert produkt, men meget lille i størrelsen.