Vertical er navnet på denne cykelhandske fra GripGrab. 1064 Vertical er en cykelhandske designet til MTB. Handsken er designet til Downhill og Freeride. Derudover indeholder handsken den innovative InsideGrip teknologi, hvilk…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Vertical er navnet på denne cykelhandske fra GripGrab. 1064 Vertical er en cykelhandske designet til MTB. Handsken er designet til Downhill og Freeride. Derudover indeholder handsken den innovative InsideGrip teknologi, hvilket gør handsken til topmodel på et professionelt plan. Handsken har et uset højt niveau når det kommer til kontrol og grip. Den ekstrem slidstærke håndflade uden padding, sikrer dig maksimal kontrol med styret. 

Anvendelse
Vertical handsken er yderst ideel til overgangsperioderne. Handsken kan anvendes både forår, efterår samt en mild vinterdag. Handsken henvender sig både til den krævende cyklist, den professionelle men bestemt også til nybegynderen, der ønsker at være dækket godt ind. 

Specifikationer

  • Materialer: 50% polyamid 40% polyester 10% elastan
  • InsideGrip Teknologi
  • Ingen polstring i håndfladen
  • Elastik manchet lukning
  • Sweat wiper på håndryggen
  • AX suede i håndfladen
  • Kraftig og robust håndryg

Kvalitetsniveau
GripGrab konkurrerer om at være de førende indenfor kvalitetscykelhandsker, og derfor benytter GripGrab kun de bedste materialer.

Vedligeholdelse
Cykelhandskerne må gerne vaskes i maskinen, men kun med tøj af samme farve og uden brug af blegemidler. Handskerne må ikke vrides, kommes i tørretumbleren eller stryges. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6
Ingen anmeldelser af dette produkt.