3 anmeldelser
Udover at være behagelig at have på, så er GripGrab Insulator overgangshandsken også utrolig let, samtidig med, at handsken har en uovertruffen pasform. Handsken er meget åndbar og fantastisk varmeisolerende. Handsken kan bru…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Udover at være behagelig at have på, så er GripGrab Insulator overgangshandsken også utrolig let, samtidig med, at handsken har en uovertruffen pasform. Handsken er meget åndbar og fantastisk varmeisolerende. Handsken kan bruges alene eller som inderhandske, når det bliver rigtigt koldt. Silikoneaftegninger i håndfladen sikrer dig et godt greb, når du bruger handsken alene.

Anvendelse
GripGrab Insulator handsken er fortrinlig til både for- og efterår, om vinteren kan du benytte den som inderhandske, når temperaturen dykker. Om du er krævende motionist eller bare elsker at cykle uanset vejret, er handsken anvendelig. Handsken er udviklet med mange fine detaljer, og GripGrab har bl.a. placeret et blødt stykke skind over tommeltotten. Det bløde skind kaldes også for, sweat wiper, og kan bruges til at tørre sveden af panden. Tommelfingerens spids er udviklet med et stykke stof, som giver dig mulighed for at betjene din smartphone uden det er nødvendigt at tage handskerne af. Silikoneaftegninger i håndfladen sikrer dig et perfekt greb i styret.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Silikonegreb
  • Reflekterende grafik på håndryggen
  • Touch screen kompatibel
  • Sweat wiper
  • Åndbare og isolerende matrialer
  • 60% Polyester
  • 25% Polamide
  • 15% Elastane

Kvalitetsniveau
GripGrab Insulator er en kvalitets handske, som kan bruges som selvstændig handske, da den varmeisolerer rigtigt godt. Derudover kan den bruges som inderhandske, når temperaturen falder hen over vinteren. Den fantastiske pasform gør hurtigt denne cykelhandske til din foretrukne handske.

Vedligeholdelse
Handsker kan vaskes i maskine og bør vaskes med tøj af samme farve. Handskerne må ikke tørretumbles eller stryges.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6


Se mere om størrelsesvalg på billederne.

19-10-2017
Behagelige, enkle, pæne. lidt til den tynde side
04-02-2017
Ulemper: Handskerne er ikke særligt varme, men det går hvis man cykler lidt til. Der er KUN touch på tommelfingrene. De er ubehagelige mellem fingrene.
12-10-2014
Rigtigt gode overgangs hansker.