Her præsenterer Basil et par varme styrluffer i et flot design, der kan komplimentere din cykels stilrene udseende, og samtidig efterlade nok plads til andet udstyr på styret. Styrlufferne er lavet i imiteret læder med blødt …
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 189,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her præsenterer Basil et par varme styrluffer i et flot design, der kan komplimentere din cykels stilrene udseende, og samtidig efterlade nok plads til andet udstyr på styret. Styrlufferne er lavet i imiteret læder med blødt for, der kan holde dine hænder varme og behagelige i kulden således, at du aldrig kører på arbejde eller til andet, og bliver syg af selve turen.

Anvendelse
Disse styrluffer fra Basil kan nemt og komfortabelt holde dine hænder varme på cykelturen. Styrlufferne passer til alle typer af hænder, og kan hurtigt og nemt monteres på styret med velcro således, at man også hurtigt kan tage dem af igen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Imiteret læder
  • Blødt for
  • Nem at fastgøre
  • Forhindre kolde hænder
  • Tidsløst design

Kvalitetsniveau
Basil kræver ikke meget fra sine kunder, men kan derimod tilbyde et stort udvalg af cykelprodukter til kunden, hvor hverdagens problemer nemt bliver løst. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, hvor tilfredse kunder har fået optimerende produkter. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Basil.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse styrluffer, men man kan med fordel tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8715019502750

Ingen anmeldelser af dette produkt.