Med Assos RainGlove_EVO7 får du en fantastisk lang cykelhandske, som egner sig perfekt til dårlige vejrforhold. Denne handske er yderst vandtæt og kan anvendes til både MTB og race. Cykelhandsken fra Assos holder hænderne var…
Læs mere
Assos HANDSKER størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Assos RainGlove_EVO7 får du en fantastisk lang cykelhandske, som egner sig perfekt til dårlige vejrforhold. Denne handske er yderst vandtæt og kan anvendes til både MTB og race. Cykelhandsken fra Assos holder hænderne varme når vejret er regnfuldt, og har et godt greb i vådt vejr. RainGlove_EVO7 er udviklet ud fra en cykeloptimeret ergonomi, hvor 3D konstruktionen ved fingrene øger komforten med minimale sømme.

Anvendelse
RainGlove_EVO7 handsken anvendes i vådt og koldt vejr med milde temperaturer. Denne handske egener sig især til brug i forårs- og efterårs månederne hvor det godt kan være lidt køligt. Cykelhandsken kan bruges i kombination med TuburuGlove_EVO7 ved ekstrem kulde.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Materiale: Udvendig: 92% polyamid og 8% elastan - Indvendig: 100% polyamid
  • Til MTB og race
  • Vandtæt
  • Godt greb
  • Elastisk
  • God pasform

Kvalitetsniveau
Assos udvikler cykeltøj af god kvalitet, og disse handsker er ingen undtagelse. Med RainGlove_EVO7 handsken er du garanteret en fremragende cykelhandske til de regnfulde dage. Handsken er utrolig let og åndbar med en god pasform.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske cykelhandskerne på 30 grader i maskinen i et sportsvaskemiddel. Dette gør, at levetiden forlænges og åndbarheden opretholdes.


Vejledende størrelsesguide Assos

(cm)
Størrelse XS S M L XL XLG
Hånd omkreds 17,5 - 19 18,5 - 20 20 - 22 22 - 23,5 23,5 - 25,5 25+++
Ingen anmeldelser af dette produkt.