Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne AGU Essential Vandtætte Handske skal du ikke bekymre dig om våde og kolde fingre, når du cykler. Handskerne har anti-slips silikonegrip i håndfladerne, så du er sikker på at kunne…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne AGU Essential Vandtætte Handske skal du ikke bekymre dig om våde og kolde fingre, når du cykler. Handskerne har anti-slips silikonegrip i håndfladerne, så du er sikker på at kunne holde sikkert om styret. Fingerspidserne er særligt designet til smartphone-brug, så du slipper for at skulle  bakse med at få handskerne af, hver gang du skal bruge din telefon eller din cykelcomputer. For yderligere komfort er AGU-handskerne forsynet med gelpolstring og et elastisk håndled, der holder handskerne tæt til hånden uden at stramme. 

Anvendelse
Når det regner og blæser og temperaturen svinger mellem 5 og 15 grader, er dette par cykelhandsker fra AGU med til at holde dine hænder varme og tørre.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Vind- og vandtæt
  • Letvægt
  • Smartphone-egnet
  • Silikone Anti-slip i håndfladerne
  • 50% Polyester/40% Polyurethane/10% Nylon
  • Gelpolstring

Kvalitetsniveau
AGU leverer her et par gode Essential-cykelhandsker der er specielt designet til Nordeuropas kolde og fugtige vintre. Der er kælet for detaljerne med særlige fingerspidser til brug på bl.a. smartphones og anti-slip greb i håndfladerne.

Vedligeholdelse
Denne handske kan vaskes ved 30 grader. Cykelpartner anbefaler, at du anvender et sportsvaskemiddel for bedst at bekæmpe svedlugt. Handsken må ikke centrifugeres, tumbles eller stryges.

Størrelse Omkreds ved knoerne (cm)
XS <20
S 20-21,5
M 21.5-23
L 23-24,5
XL 24,5-26
2XL 26-27,5
3XL >27,5
Ingen anmeldelser af dette produkt.