Aero TT handsken fra GripGrab er designet til enkeltstart, men det er også en handske, som er foretrukket af mange landevejsryttere. En af de ryttere, som kører med handsken, er den professionelle cykelrytter Lar…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Aero TT handsken fra GripGrab er designet til enkeltstart, men det er også en handske, som er foretrukket af mange landevejsryttere. En af de ryttere, som kører med handsken, er den professionelle cykelrytter Lars Bak, som også har været inde over udviklingen af Aero TT. Cykelhandskens tætte pasform gør den perfekt til ryttere, der tilbringer mange timer på cyklen, dette skyldes at den er mere behagelig, når man hviler hænderne inde over styret. Aero TT har en ultra tætsiddende pasform, dette skyldes den tætsluttende manchet og fingre, som giver maksimale aerodynamiske fordele. Gel paddingen er designet således, at rytteren har et optimalt greb på aerobaren, når rytteren har brug for at hvile henover styret, samtidig giver gel paddingen en god komfort, uden at reducere følelsen af at have kontrol over styret.

Anvendelse
Aero TT er designet til enkeltstart, men mange landevejsryttere foretrækker også handsken, da handskens tætte pasform, passer godt til cykelryttere, som sidder mange timer på cyklen. Handsken er designet til, at give cykelrytteren et perfekt greb på aerobaren, hvilket er godt når rytteren har brug for at hvile henover styret. En af grundene til handskens gode greb, er dens gel padding, som også giver rytteren en god komfort, uden at mindske følelsen af kontrol over styret. Handsken har en tætsiddende pasform, da den har den tætsluttende manchet og fingre, dette betyder at cykelrytteren får maksimale aerodynamiske fordele.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Materialer: 85% Polyester og 15% Elastane
  • Gel padding
  • Topklasse aerodynamisk pasform
  • Logo på ydersiden af handsken, samt ovenpå handsken
  • Tætsluttende manchet og fingre

Kvalitetsniveau
Aero TT er udviklet i samarbejde med den professionelle landevejsrytter Lars Bak. På baggrund af samarbejdet, har Lars bak og gribGrab udviklet en cykelhandske, som har maksimale aerodynamiske fordele, samtidig med at cykelhandsken giver rytteren et optimalt greb på aerobaren, på grund af gel paddingen, uden at cykelrytteren  mister følelsen af, at have kontrol over styret. Materialerne i handsken består af 85% polyester og 15% Elastane.

Vedligeholdelse
Cykelhandskerne må gerne vaskes i maskinen, men kun med tøj af samme farve og uden brug af blegemidler. Handskerne må ikke vrides.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6
09-05-2018
Lækre handsker, fedt der ikke er noget åben luk på, på længere ture kan man goddt mærke den forskel det gør når man har den lille "pude" i handsken som aflaster lidt
19-04-2018
Fede handsker. Størrelsen var korrekt. Meget tilfreds som altid når jeg handler på Cykelpartner