Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
GripGrab 1049 Racing er en MTB-handske, som bruges på professionelt niveau. Handsken har InsideGrip i håndfladen, og er en teknologi udviklet af GripGrab, som giver en udsøgt kontrol over styret. Hands…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

GripGrab 1049 Racing er en MTB-handske, som bruges på professionelt niveau. Handsken har InsideGrip i håndfladen, og er en teknologi udviklet af GripGrab, som giver en udsøgt kontrol over styret. Handskens InsideGrip er en ny, innovativ og prisvindende løsning til at lave cykelhandsker med bedre greb. Silikonen inde i handsken er med til at forbedre friktionen mellem håndflade og handske, og handsken arbejder som et ekstra lag hud, og forbedrer grebet på styret. I fingerspidserne gør silikonen, at du har et sikrere greb om både bremsegreb og gearskifter. Ydermere er der silikone udenpå fingerspidserne, som gør den muligt at betjene udstyr med touchskærm under kørslen.

Anvendelse
Denne handske er den ultimative handske til mountainbikere - begyndere som professionelle. Den kan bruges året rundt. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Slip-in cuff
  • Reflekslogoer på begge handsker
  • Åndbart mesh på håndryggen
  • Silikone i fingerspidserne
  • Touchskærmskompatibel

Kvalitetsniveau
GripGrab er en dansk producent, der prioriterer komfort og kvalitet højt og efterstræber at være de bedste indenfor design af kvalitetscykelhandsker, og du kan derfor som forbruger være sikker på, at der er benyttet de bedste materialer til produkterne. InsideGrip-konceptet i denne handske giver dig det hidtil bedste greb. 
Materialer: 90% polyester, 5% polyamid, 5% elastan.

Vedligeholdelse
Handskerne kan maskinvaskes med tøj af samme farve, men tåler ikke tørretumblen eller strygning. De må ydermere ikke renses, vrides eller bleges. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6
13-11-2018
Perfekt pasform