Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
For at give dig et perfekt greb om styret når du cykler har Assos udviklet disse lækre Trail FF gloves. På sommerens varme cykelture er disse lette og åndbare cykelhandsker ideelle, da du ikke kommer t…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

For at give dig et perfekt greb om styret når du cykler har Assos udviklet disse lækre Trail FF gloves. På sommerens varme cykelture er disse lette og åndbare cykelhandsker ideelle, da du ikke kommer til at svede med dem på, og samtidig får et sikkert greb takket være de indbyggede silikonegripper.

Anvendelse
Disse cykelhandsker er skabt til MTB og anden offroadkørsel om sommeren. Handskerne er polstrede, så du får minimeret de rystelser der løber op gennem forgaflen og styrpinden. Resultatet er et bedre ridt og en øget komfort.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 50% polyester, 40% kunstlæder, 10% polyamid
  • Anatomisk udskæring
  • Silikonegrip
  • Polstring i håndfladen
  • Åndbare
  • Sikkert greb

Kvalitetsniveau
Som altid leverer Assos et produkt af absolut topkvalitet. Det anatomiske cut, der er anvendt på disse handsker, minimerer krøleffekten i handskerne, så det bliver lettere at tage dem på. Effekten forbedres af brugen af 3D teknologi i udformningen samt anvendelsen af tre forskellige typer tekstil fordelt på syv paneler.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse cykelhandsker ved 30 grader efter behov. Sørg for at anvende et særligt sportsvaskemiddel, når du vasker dem.

Vejledende størrelsesguide:

 

Håndstørrelse - Omkreds af håndfladens bredeste punkt Centimeter
XXS 17 cm
XS 18 cm
S 20 cm
M 22 cm
L 23 cm
XL 24 cm
XLG 26 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.