Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Hvad end du cykler mountainbike eller landevejskørsel, er det vigtigt at have et par gode handsker på, så du har et bedre greb og ekstra beskyttelse af dine hænder, hvis uheldet skulle være ude.…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Hvad end du cykler mountainbike eller landevejskørsel, er det vigtigt at have et par gode handsker på, så du har et bedre greb og ekstra beskyttelse af dine hænder, hvis uheldet skulle være ude. Assos' Summergloves_S7 er en lækker cykelhandske med god foring, der giver dig stødabsorbering og beskyttelse. De er lette at tage af og på efter behov, idet de ikke skal lukkes på traditionel vis, men blot glider ned over hånden, hvorefter de sidder forsvarligt fast.

Anvendelse
Disse slidstærke Summergloves fra Assos er, som navnet antyder, designet til at blive anvendt om sommeren. De er derfor udviklet til at beskytte dine hænder og give dig et bedre greb, uden at du får svedige og varme hænder. Det opnås ved hjælp af et åndbart mesh-materiale på udvalgte steder, der tillader huden at ånde igennem handsken. Samtidig bliver sved og fugt ført bort fra dine håndflader og ud i handskens yderlag, hvorfra det fordamper.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materialer:
    • Overside: 80% polyamid, 20% elastan
    • Håndflade: 70% polyester, 20% elastan, 10% polyutherane (kustlæder)
  • Åndbar
  • Vindafvisende

Kvalitetsniveau
Du får som altid et kvalitetsprodukt fra Assos, og disse Shashaglove cykelhandsker er bestemt ikke nogen undtagelse. De er slidstærk, dejligt ventilerede og frem for alt i stand til at beskytte dig, hvis uheldet er ude. Der er samtidig kælet for detaljerne. F.eks. er handskerne ikke udstyret med traditionel lukning, men elastisk luk, så du ikke generes.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse cykelhandsker ved 30 grader efter behov. Sørg for at anvende et særligt sportsvaskemiddel, når du vasker dem.

Vejledende størrelsesguide:

Håndstørrelse - Omkreds af håndfladens bredeste punkt Centimeter
XXS 17 cm
XS 18 cm
S 20 cm
M 22 cm
L 23 cm
XL 24 cm
XLG 26 cm
29-04-2019
Købt til min mand, da han synes det er de bedste sommerhandsker på markedet
19-08-2018
De til dato, ringeste handsker jeg har haft. Syningerne gnaver indvendigt og gel-puderne sidder helt forkert på mine hænder. Andre kan sikkert have stor glæde af dem, men jeg tænker de rammer skraldespanden en af dagene. Spild af penge.
27-05-2018