Med disse korte Assos RS Aero SF cykelhandsker er du godt forberedt til sommerens varme cykelture. Disse handsker er exceptionelt ventilerede og tillader dine hænder at ånde, så du ikke får svedige h&a…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Med disse korte Assos RS Aero SF cykelhandsker er du godt forberedt til sommerens varme cykelture. Disse handsker er exceptionelt ventilerede og tillader dine hænder at ånde, så du ikke får svedige håndflader. Du får dermed et sikkert greb, der forbedres af den bløde polstring i håndfladen, der minimerer rystelser gennem styret. Cykelhandsken er delvist lavet af Assos' eget Breezer Tex-materiale - et ultralet mesh-stof der giver god ventilation i  handsken.

Anvendelse
Du kan bruge disse cykelhandsker til sommerens varme cykelture, hvor du har brug for et sikkert greb om styret. Handsken er let og luftig så dine hænder ikke bliver svedige. Denne version af Aero-handsken har afklippede fingre, så du får endnu bedre føling med styret og ekstra udluftning.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 50% polyester, 40% kunstlæder, 10% polyamid
  • Anatomisk udskæring
  • Polstring i håndfladen
  • Åndbare
  • Sikkert greb

Kvalitetsniveau
Som altid leverer Assos et produkt af absolut topkvalitet. Det anatomiske cut, der er anvendt på disse handsker, minimerer krøleffekten i handskerne, så det bliver lettere at tage dem på. Effekten forbedres af brugen af 3D teknologi i udformningen samt anvendelsen af tre forskellige typer tekstil fordelt på syv paneler.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse cykelhandsker ved 30 grader efter behov. Sørg for at anvende et særligt sportsvaskemiddel, når du vasker dem.

Vejledende størrelsesguide:

Håndstørrelse - Omkreds af håndfladens bredeste punkt Centimeter
XXS 17 cm
XS 18 cm
S 20 cm
M 22 cm
L 23 cm
XL 24 cm
XLG 26 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.