Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Til sommerens cykelture har du brug for et par ultralette og effektive cykelhandsker, der tillader dine hænder at ånde uden at de bliver svedige. Derfor har Assos skabt disse RS Aero FF Gloves, hvis bagerste del e…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Til sommerens cykelture har du brug for et par ultralette og effektive cykelhandsker, der tillader dine hænder at ånde uden at de bliver svedige. Derfor har Assos skabt disse RS Aero FF Gloves, hvis bagerste del er lavet med Assos' eget Breezer Tex-materiale. Et mesh-stof der er ultralet og giver god udluftning. Handsken giver samtidig et godt greb om styret og er polstret i håndfladen så du oplever færre stød og rystelser gennem styret.

Anvendelse
Disse cykelhandsker er skabt til sommerens varme cykelture, hvor du har brug for et sikkert greb om styret, der ikke bliver glat af svedige hænder.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 50% polyester, 40% kunstlæder, 10% polyamid
  • Anatomisk udskæring
  • Polstring i håndfladen
  • Åndbare
  • Sikkert greb

Kvalitetsniveau
Som altid leverer Assos et produkt af absolut topkvalitet. Det anatomiske cut, der er anvendt på disse handsker, minimerer krøleffekten i handskerne, så det bliver lettere at tage dem på. Effekten forbedres af brugen af 3D teknologi i udformningen samt anvendelsen af tre forskellige typer tekstil fordelt på syv paneler.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse cykelhandsker ved 30 grader efter behov. Sørg for at anvende et særligt sportsvaskemiddel, når du vasker dem.

Vejledende størrelsesguide:

Håndstørrelse - Omkreds af håndfladens bredeste punkt Centimeter
XXS 17 cm
XS 18 cm
S 20 cm
M 22 cm
L 23 cm
XL 24 cm
XLG 26 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.