AGU leverer med denne Essential Super Gel Glove en glimrende cykelhandske til dig der gerne vil have god komfort og et sikkert greb for et overkommeligt beløb. Cykelhandsken er lavet i et åndbart mesh-materiale og har silikon…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

AGU leverer med denne Essential Super Gel Glove en glimrende cykelhandske til dig der gerne vil have god komfort og et sikkert greb for et overkommeligt beløb. Cykelhandsken er lavet i et åndbart mesh-materiale og har silikone-print på indersiden af hånden, så du får et sikkert greb om din cykels styr. 

Anvendelse
Essential Super Gel fra AGU er et glimrende valg af cykelhandske til dig der er ny eller let øvet inden for sporten. Handsken giver dig god komfort med sin 4mm tykke gel-polstring, der absorberer stød og rystelser. På varme dage, hvor sveden pibler frem på panden, vil du sætte pris på det lille stykke frotté-stof der er monteret over tommelen. Stoffet er velegnet til at tørre sved og fugt væk fra panden.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Stræk-mesh
  • Frotté-sektion på tommel
  • 4 mm gel-polstring
  • Velcro-luk
  • Silikone-print i håndfladen.

Kvalitetsniveau
Du får her en glimrende cykelhandske til en yderst favorabel pris. Cykelhandsken har god polstring og er designet til at give et godt greb om cykelstyret. Samtidig er den naturligvis omfattet af AGUs 3-års-garanti.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan vaskes forsigtigt ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særlig sportsvaskemiddel til formålet.

Vejledende størrelsesguide:

  S M L XL XXL 3XL
Håndomkreds <21,5 cm 21,5-23 cm 23-24,5 cm 24,5-26 cm 26-27,5 cm >27,5 cm

Tilgængelige varianter

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Ingen anmeldelser af dette produkt.