Når du cykler er det vigtigt at have et godt og sikkert greb om styret og samtidig beskytte dig mod de rystelser og vibrationer der spreder sig op gennem cyklens stel. Derfor har AGU skabt disse enkle, men komfortable, …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Når du cykler er det vigtigt at have et godt og sikkert greb om styret og samtidig beskytte dig mod de rystelser og vibrationer der spreder sig op gennem cyklens stel. Derfor har AGU skabt disse enkle, men komfortable, cykelhandsker, der med silikone-print i håndfladen giver et solidt greb, mens den 2 mm tykke gel absorberer rystelser.

Anvendelse
Essential Gel cykelhandskerne er AGUs bud på en helt basal cykelhandske med gel-polstring. Cykelhandsken giver dig et godt greb om styret, og samtidig beskyttelse mod rystelser og vibrationer takket være sit 2mm tykke gel-indlæg. Handsken henvender sig til nybegynderen og den pris-bevidste, øvede sportscyklist.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 190g lycra
  • 2 mm gel-polstring
  • Silikone-print i håndfladen.

Kvalitetsniveau
Du får her en glimrende cykelhandske til en yderst favorabel pris. Cykelhandsken er let polstret og designet til at give et godt greb om cykelstyret. Samtidig er den naturligvis omfattet af AGUs 3-års-garanti.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan vaskes forsigtigt ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særlig sportsvaskemiddel til formålet.

Vejledende størrelsesguide:

  S M L XL XXL 3XL
Håndomkreds <21,5 cm 21,5-23 cm 23-24,5 cm 24,5-26 cm 26-27,5 cm >27,5 cm

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.