3 anmeldelser
Du får her et par AGU Essential cykelhandsker i retro-stil. Handskerne er en hyldest til de første cykelhandsker med læderhåndflade og en strikmønstret top, der lod kølende luft passere …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Du får her et par AGU Essential cykelhandsker i retro-stil. Handskerne er en hyldest til de første cykelhandsker med læderhåndflade og en strikmønstret top, der lod kølende luft passere igennem cykelhandsken. Essential-handsken vækker minder om store ryttere som Gino Bartali og Fausto Coppi og hedengangne tider. 

Anvendelse
Selvom AGU har skelet gevaldigt til gamle traditioner med disse Essential cykelhandsker, er der også blevet plads til moderne forbedringer. F.eks. er der anvendt polyester og der er blevet plads skum-polstring for en forbedret komfort. Som en del af AGUs Essential-serie af cykeltøj henvender disse cykelhandsker sig primært til dig der er ny eller let øvet inden for cykelsporten.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester
  • Skum-polstring
  • Velcro-luk

Kvalitetsniveau
Du her en glimrende cykelhandske til en overkommelig pris. Handsken kombinerer gammelt og nyt og er yderst holdbar. Til forskel fra de gamle handsker den hylder, har denne handske let polstring samt velcro-luk ved håndledet.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan vaskes forsigtigt ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særlig sportsvaskemiddel til formålet.

Vejledende størrelsesguide:

  S M L XL XXL 3XL
Håndomkreds <21,5 cm 21,5-23 cm 23-24,5 cm 24,5-26 cm 26-27,5 cm >27,5 cm
18-08-2019
19-09-2018
Fine handsker til prisen. Eneste minus: Målene på størrelserne passer slet ikke. Jeg målte min hånd og købte ud fra det str. M. De viste sig at passe min 8-årige søn perfekt...
27-08-2018
Passer perfekt og lynhurtig forsendelse 😎