Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når du cykler, har du brug for et par komfortable cykelhandsker til at give dig et godt greb om cykelstyret og beskytte dine hænder og arme mod rystelser og vibrationer. Derfor har AGU udviklet disse lækre E…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Når du cykler, har du brug for et par komfortable cykelhandsker til at give dig et godt greb om cykelstyret og beskytte dine hænder og arme mod rystelser og vibrationer. Derfor har AGU udviklet disse lækre Essential Pittards Gel cykelhandsker, der giver dig utroligt stor komfort og et sikkert greb. Handskerne er designet til at kunne hamle op med GripGrabs populære SuperGel cykelhandsker.

Anvendelse
Du får et perfekt greb om dit styr og utrolig god stødabsorbering med disse komfortable Essential Pittards Gel cykelhandsker fra AGU. Cykelhandskerne er forsynet med en 6mm tyk pude af gel, der absorberer alle rystelser og giver dig et komfortabelt ridt. Det luftige mesh-stof sørger for, at handskerne ikke bliver for varme, selv når du cykler om sommeren.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Pittard-læder, strækbart mesh-stof og 190gr Lycra
  • 6mm gel-polstring
  • AX Suede grip
  • Microfiber-fleece tommelsektion
  • Pull-off system
  • Stretch bonded cuff

Kvalitetsniveau
Disse cykelhandsker er en del af AGUs Essential-serie af cykeltøj, der pris- og kvalitetsmæssigt henvender sig til nybegynderen og den let øvede rytter. Pittards Gel cykelhandsken holder dog så høj en kvalitet, at den også sagtens kan benyttes af mere erfarne ryttere. Der er kælet for detaljerne idet handskerne er gjort lette at tage af og på, også mens du cykler. Ligesom komforten har været i højsædet bl.a. i form af en micro-fleece-foret tommel-sektion, så du undgår gnavesår i det ellers udsatte område.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan vaskes forsigtigt ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særlig sportsvaskemiddel til formålet.

Vejledende størrelsesguide:

  S M L XL XXL 3XL
Håndomkreds <21,5 cm 21,5-23 cm 23-24,5 cm 24,5-26 cm 26-27,5 cm >27,5 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.