Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Giros mest populære handske fås også til junior, så det bliver en god oplevelse at cykle på MTB og race. Cykelhandsken giver gode forudsætninger for en optimeret og alsidig oplevelse ved be…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Giros mest populære handske fås også til junior, så det bliver en god oplevelse at cykle på MTB og race. Cykelhandsken giver gode forudsætninger for en optimeret og alsidig oplevelse ved beklædning. Handskerne er lavet i let og ergonomisk design med gel i hænderne, der mindsker stødi hænderne under kørsel, så håndleddet ikke bliver beskadiget. Længden på handsken er blevet beskåret i designet, så handsken flugter med håndleddet, og dermed bliver mere strømlinet. Materialet viser en kombination af det slidstærke, syntetiske læder på håndfladen, der giver en god oplevelse med bedre greb, mens polyester og spandex ses i resten af handsken. Dette betyder, at du ved køb får en alsidig og gleksibel handske, der kan strækkes på alle led. Cykelhandskerne kan desuden betjene en smartphone ved beklædning, da de er lavet med touchscreen teknologi.

Anvendelse
Bravo Junior fra Giro, sgiver dit barn gode forudsætninger for en sikker oog optimeret følelse under kørsel, når du får en åndbar handske, der kan tage i mod stød. Cykelhandskerne er nemt anvendelige, med sin sine velcro strop ved håndleddet, så handskerne nemt kan justeres i størrelsen. Cykelhandskerne er lavet med et åndbart net, så hænderne desuden kan transportere fugt og sved.

Specifikationer

  • Handske med korte fingrer model junior
  • Gel puder i håndfladen
  • Super fit
  • Materiale i håndfladen: Syntetisk læder
  • 60% Nylon og 40% Polythan
  • Materialer oven på hånden: 80% nylon og 20% polyester
  • Strækbar på alle 4 led
  • Åndbar net
  • Optimeret EVA polstring - 80% Control gummi, 10% Bentonite og 10% Oxidizing
  • På svejst pull off grip

Kvalitetsniveau
Giro har i mange år vist sig som en dominerende faktor på markedet, hvor de har leveret komfort og funktionalitet til både amatører og professionelle. Firmaet benytter sig af innovative materialer og teknologier, så kunden kan få den bedste oplevelse med produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske cykelhandskerne i hånden, så du får det bedste resultat, hvor levetid og specifikationer bevares.

Ingen anmeldelser af dette produkt.