2 anmeldelser
Børneudgaven af den populære GripGrab X-trainer cykelhandske hedder ganske simpelt X-trainer JR. Handsken er komfortabel, slidstærk og yder en god beskyttelse af de små hænder. Derudover har Gri…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Børneudgaven af den populære GripGrab X-trainer cykelhandske hedder ganske simpelt X-trainer JR. Handsken er komfortabel, slidstærk og yder en god beskyttelse af de små hænder. Derudover har GripGrab designet handsken i flotte røde og sorte farver, hvilket giver handsken et rigtig smart look.

Anvendelse
X-trainer JR er en børnehandske som er anvendelig til alle former for cykling, der er udstyret med et Pull-off system der gør det let at få handskerne af - også når forældrene skal hjælpe.

Specifikationer

  • Farve: Rød/sort
  • Polstring: skum
  • Sweat wiper
  • Pull-off system
  • Velcro lukning

Kvalitetsniveau
X-trainer JR er en børnecykelhandske i rigtig god kvalitet. Håndfladen med den komfortable polstring er lavet i det syntestisk fremstillede Digital Suede læder, og overfladen er udviklet i det svedtransporterende Revolution Lycra. Materialerne i handsken består af: 40% polyester, 30% nylon, 15% polyurethan og 15% elastan.

Vedligeholdelse
Handsker kan vaskes i maskine og bør vaskes med tøj af samme farve. Handskerne må ikke tørretumbles eller stryges.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse M/9 L/10
Omkreds 10,2 12,7
Længde 13,8 14,9

 Se mere om størrelsesvalg på billede 2.

20-04-2015
Gode cykelhandsker, som passer til prisen. Stødpuderne er sparsomme. Gode til prisen. Størrelsen passer. Jeg valgte str. M til en pige på 20 år.
04-08-2014
Gripgrab kvalitet til billig pris