Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne lækre halsedisse er en klar bestseller fra norske Ulvang. Halsedissen er i en lækker kvalitet af 100% ren merinould og har både sved- og temperaturregulerende effekt. Halsedissen er god, både i f…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne lækre halsedisse er en klar bestseller fra norske Ulvang. Halsedissen er i en lækker kvalitet af 100% ren merinould og har både sved- og temperaturregulerende effekt. Halsedissen er god, både i forår, efterår og vintermånederne og har med garanti reddet mange fra en forkølelse.

Anvendelse
Denne halsedisse er en one size halsedisse, egnet til både børn og voksne. Den er både anvendelig til hverdagsbrug samt til de timelange fiske- eller vandreture. Den er super anvendelig og trækkes op over ørerne og munden når det blæser.

Specifikation:

  • Farve: Grå - Steel Melange
  • Materiale: 100% Merino uld
  • Svedtransporterende effekt
  • Antibakteriel effekt
  • Temperaturregulerende effekt

Kvalitetsniveau
Halsedissen er i en lækker kvalitet af strikket uld. Halsedissen har en rigtig god finish og logo påsyet for oven. -det er ikke nogen overraskelse, at det er blevet manges favorit, for der er virkelig kvalitet for pengene.

Vedligeholdelse
Da halsedissen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.