2 anmeldelser
Multifunktionel halsedisse fra Sensor. Modellen hedder Merino Active og har en masse anvendelige funktioner. Halsedissen er fremstillet i kvalitets Merino uld fra New Zealand, hvilket leverer et yderst isolerende lag, n&…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-07-2020
Vejl.: 149,00 Før 119,00
DKK 115,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Multifunktionel halsedisse fra Sensor. Modellen hedder Merino Active og har en masse anvendelige funktioner. Halsedissen er fremstillet i kvalitets Merino uld fra New Zealand, hvilket leverer et yderst isolerende lag, når du har allermest brug for det. Halsedissen er designet med flade sømme. Halsedissen beskytter næse og mund og kan anvendes som et pandebånd, kasket, maske, bandana, armbånd eller et halstørklæde. 

Anvendelse
Kan anvendes året rundt til alle former for sport. 
Halsedissen fra Sensor passer under din cykel og skihjelm.  

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: Merino uld
  • Tykkelse: 160 g/m2 - 18 mikron 
  • Multifunktionel
  • Hurtigttørrende
  • Åndbar
  • Onesize

Kvalitetsniveau
Takket være Merinould, giver denne halsedisse giver dig varmen, også selvom den er blevet våd af sved. Du får her en meget isolerende halsedisse, der med dens mange egenskaber sikrer dig en komfortabel træning. Halsedissen fra Sensor er åndbar og egner sig både til mænd og kvinder. 

Vedligeholdelse
Når du vasker dine uldprodukter bør du altid vaske med uldvaskemiddel for at opretholde uldens egenskaber og levetid. Vi anbefaler at man vasker i hånden eller på uldprogram, men du kan også sagtens vaske dem på almindeligt program ved 30 grader, når blot de vaskes med uldvaskemiddel. Uld kan ikke tørretumbles.

EAN: 8592837035772

01-05-2018
God og hurtig service fra bestilling til levering, og halsedissen faldt i supergod jord hos min kæreste!
28-11-2017
Lækker kvalitet, varm, kradser ikke, elastisk. Klarede fint 30 gr uldprogram i vaskemaskinen.