Denne multifunktionelle halsedisse vil du ikke undvære når du motionerer. Halsedissen fra Sensor er fremstillet i åndbart og hurtigtørrende polyester, og besidder mange anvendelige egenskaber. Halsedi…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-07-2020
Vejl.: 149,00 Før 109,00
DKK 95,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne multifunktionelle halsedisse vil du ikke undvære når du motionerer. Halsedissen fra Sensor er fremstillet i åndbart og hurtigtørrende polyester, og besidder mange anvendelige egenskaber. Halsedissen er designet i en klassisk sort farve med print. Denne halsedisse leverer et yderst isolerende lag, når du har allermest brug for det.

Anvendelse
Den multifunktionelle halsedisse fra Sensor er velegnet til flere former for sportsaktiviteter. Halsedissen passer under cykel og ski hjelme, og kan anvendes til beskyttelse af næse og mund, som et pandebånd, kasket, maske, bandana, armbånd eller et halstørklæde. Alle disse funktioner gør denne halsedisse anvendelig året rundt. 

Specifikationer

  • Farve: Sort med print
  • Materiale: 100% polyester
  • Multifunktionel
  • Hurtigttørrende
  • Åndbar
  • Onesize

Kvalitetsniveau
Da denne halsedisse fra Sensor er fremstillet i 100% polyester, er du sikret en åndbar og hurtigttørrende halsedisse i en rigtig god kvalitet. Med dens mange funktioner, får du her en halsedisse der er velegnet til alle former for sport, og henvender sig både til kvinder og mænd.

Vedligeholdelse
Halsedissen kan vaskes i maskine og bør vaskes med tøj af samme farve. Halsedissen må ikke tørretumbles eller stryges, men tørrer rigtig hurtigt på en snor.

EAN: 8592837006413

17-04-2017
En udmærket halsdisse men vær opmærksom på at det er en vintermodel med fleece og den er er -meget- lang så den fylder for meget omkring halsen med mindre man trækker røret op som en hjelmhue. Så til kølige og blæsende forår og efterårs dage på cykel eller motorcykel foretrækker jeg min gamle Buff halsdisse og gemmer denne her til pissekolde dage