Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Halsedissen fra GripGrab er en must-have i enhver aktiv kvindes garderobe. Det meget bløde og hurtigttørrende materiale sikrer en god svedtransport i varme omgivelser, og en isolerende effekt i koldt vejr. Anve…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Halsedissen fra GripGrab er en must-have i enhver aktiv kvindes garderobe. Det meget bløde og hurtigttørrende materiale sikrer en god svedtransport i varme omgivelser, og en isolerende effekt i koldt vejr.

Anvendelse
Women's Headglove giver en fantastisk nedkøling under varme forhold, hvis den er vædet med vand. I blæsende og koldt vejr virker halsedissen som et stilfuldt isolerende ekstra lag. 

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Mikrofiber
  • Ekstremt let
  • Multifunktionel
  • Onesize

Kvalitetsniveau
GripGrab er en producent, hvor du er sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor som forbruger sikret gode og slidstærke materialer i alle deres produkter. Produkterne er gennemtestede inden produktionen, så de kan leve op til GripGrab's høje standarder. 

Vedligeholdelse
Halsedissen kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Den må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

EAN: 5708486002031

Ingen anmeldelser af dette produkt.