Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette par håndtag fra PRO er lavet af et to-komponentsmateriale, så du får en god stødabsorbering og et godt og sikkert greb. Cykelhåndtagene designet med låseringe så du kan sp&aeli…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette par håndtag fra PRO er lavet af et to-komponentsmateriale, så du får en god stødabsorbering og et godt og sikkert greb. Cykelhåndtagene designet med låseringe så du kan spænde dem fast om styret. Håndtagene er 132,5mm lange og  har en udvendig diameter på 30mm. De er åbne i enden af styret, så du har mulighed for at kombinere dem med f.eks. barends.

Anvendelse
Disse håndtag kan uden problemer anvendes på en lang række af forskellige cykeltyper, idet de er designet til styr med en diameter på 22,2 mm. Denne tykkelse anvendes på langt de fleste cykler, der sælges på det danske marked. Det betyder at sættet er brugbart til langt de fleste cykler inden for katerogierne urban, MTB og citybike. Hvis du ønsker det, er det mligt at anvende håndtagene sammen med barends. Hvis du gør dette, bør håndtagene skubbes lidt længere ind på styret.

Specifikationer

  • Håndtagssæt med 2 stk
  • Komfort: Bløde og stødabsorberende
  • Åbne i begge ender
  • Længde: 2 x 132,5 mm
  • Indvendig diameter: 22,2mm
  • Udvendig diameter: 30mm
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
PRO producerer bundsolide og brugervenlige produkter af høj kvalitet, der altid er garant for en god oplevelse.

Montering
Vi anbefaler, at du gør styrrøret vådt med lidt vand og sæbe, da dette vil lette monteringen markant. Når styrrøret er vådt, er det let at skubbe håndtagene ind over styret. Det er vigtigt, at du bemærker, at der vil gå ca. et døgn inden håndtagene vil sidde ordentlig fast på styret, idet sæbe og vand først skal fortrænge.

Ingen anmeldelser af dette produkt.