4 anmeldelser
Håndtagene fra Lizard Skins har flere funktioner og håndtagene sikrer blandt andet, at rytteren har et godt greb om styret. Derudover dæmper håndtagene vibrationer, der naturligt forplanter sig fra und…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Håndtagene fra Lizard Skins har flere funktioner og håndtagene sikrer blandt andet, at rytteren har et godt greb om styret. Derudover dæmper håndtagene vibrationer, der naturligt forplanter sig fra undergrunden og op gennem cyklen til styret. Lizard Skins håndtaget har markedets bedste greb, både i tørt og i vådt føre. Håndtagene er 32,3 mm tykke, og vægten er en af de laveste på markedet. Håndtagene vejer kun 30 gram inklusiv styrpropper. Lizard skins siger selv Touch it - Feel it - Love it.

Anvendelse
Håndtagene bruges til fladtbarstyr, og er ideelt til dig, der ønsker at bruge kræfterne i pedaler og ikke på at holde fast i styret. Let at arbejde med og giver en fantastisk finish til din cykel.
Det er afgørende, at du som rytter ikke skal bruge kræfter på at holde fast i styret. Jo flere kræfter du skal bruge, jo mere vil du spænde op i dine skuldre samt i ryggen og herved trætte kroppen. Med dette håndtag fra Lizard Skins vil du komme til at bruge væsentligt færre kræfter på at holde fast i styret. Håndtagene giver derudover en fantastisk dæmpning af vibrationerne.

Specifikationer

  • Mange flotte farver
  • 32,3 mm tyk
  • 130 mm langt
  • Styr diameter standard 22-23 mm
  • 30 gram med styrpropper
  • Unikt grip
  • Materiale Dura Soft Polymer

Kvalitetsniveau
Lizard Skins fremstilles efter strenge kvalitetskrav, og kunderne er derfor sikre på deres valg fra gang til gang.

Montering
Se videoen så du godt på vej.

02-05-2019
Super godt greb , har man behov for at skifte greb en gang imellem så er det ikke det man skal ha. men det er nemt og få sat på
13-11-2017
De er fine - monteringen tager ca 15 min hvis man har sprit, klude og vinduesrens klar - vær opmærksom på at man ikke kan tage dem af og på, så hvis man har det med at skifte håndtag ofte skal man nok vælge noget andet. Eneste anke er at den overlappende kant af monteringstapen kan mærkes en smule igennem håndtaget.
26-07-2017
Meget behagelige og fede greb, men det yderste lag løsner sig hurtigt(4 ture i skoven) og laver folder.
15-09-2015
Perfekt, passer lige til mig, behagelige