Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Håndtagene fra Lizard Skins har flere funktioner og håndtagene sikrer blandt andet, at rytteren har et godt greb om styret. Derudover dæmper håndtagene vibrationer, der naturligt forplanter sig fra und…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Håndtagene fra Lizard Skins har flere funktioner og håndtagene sikrer blandt andet, at rytteren har et godt greb om styret. Derudover dæmper håndtagene vibrationer, der naturligt forplanter sig fra undergrunden og op gennem cyklen til styret. Lizard Skins håndtaget har markedets bedste greb, både i tørt og i vådt føre. Håndtagene er 30,3 mm tykke, og vægten er en af de laveste på markedet. Håndtagene vejer kun 30 gram inklusiv styrpropper. Lizard skins siger selv Touch it - Feel it - Love it.

Anvendelse
Håndtagene bruges til fladtbarstyr, og er ideelt til dig, der ønsker at bruge kræfterne i pedaler og ikke på at holde fast i styret. Let at arbejde med og giver en fantastisk finish til din cykel.
Det er afgørende, at du som rytter ikke skal bruge kræfter på at holde fast i styret. Jo flere kræfter du skal bruge, jo mere vil du spænde op i dine skuldre samt i ryggen og herved trætte kroppen. Med dette håndtag fra Lizard Skins vil du komme til at bruge væsentligt færre kræfter på at holde fast i styret. Håndtagene giver derudover en fantastisk dæmpning af vibrationerne.

Specifikationer

  • Mange flotte farver
  • 30,3 mm tyk
  • 130 mm langt
  • Styr diameter standard 22-23 mm
  • 30 gram med styrpropper
  • Unikt grip
  • Materiale Dura Soft Polymer

Kvalitetsniveau
Lizard Skins fremstilles efter strenge kvalitetskrav, og kunderne er derfor sikre på deres valg fra gang til gang.

Montering
Se videoen så du godt på vej.

22-12-2015
Lækkere håndtag.. men ikke den nemmeste montring da de sidder med tape
11-02-2015
Nemme og montere og sidder rigtig godt fast, men jeg syntes der er et dårligt grip på grebene. Har bestilt ESI i stedet for, dem ved vi de duer.. Men nu er de da prøvet, og desværre dumpet iflg. mine forventninger.