Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Brooks Slender Aged håndtagene er fremstillet i ægte læder. Håndtagene er lavet af det samme læder som Brooks anvender til deres sadler. Hvert håndtag er lavet af læder skiver, som ho…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 549,00 Før 449,00
DKK 423,19
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Brooks Slender Aged håndtagene er fremstillet i ægte læder. Håndtagene er lavet af det samme læder som Brooks anvender til deres sadler. Hvert håndtag er lavet af læder skiver, som holdes sammen af 3 eger, således at grebet kan justeres til den ønskede længde. Slender Aged håndtaget tilfører et lækkert old school look til din cykel, og er et frisk pust til enhver klassisk cykel.

Anvendelse
Brooks Slender Aged håndtagene giver din cykel et lækkert og anderledes udtryk, hvor du på samme tid får et komfortabelt greb om cykelstyret. Brooks håndtagene kan anvendes til fleste klassiske cykler, med en diameter på 22,2 mm.

Specifikationer

  • Farve: Brun
  • Materiale: Læder
  • Justerbar længde fra 100 - 130 mm
  • Indvendig diameter: 22,2 mm
  • Vægt: 290 gram pr. håndtag

Montering
Håndtagene skubbes indover styret, hvor efter skruerne som er monteret i håndtagene, spændes fast med den medfølgende bits.

Kvalitetsniveau
Brooks produkterne har én ting til fælles; de er alle lavet i læder. Brooks produkterne er yderst veludført og sætter et eksklusiv præg på enhver cykel.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at behandle deres læderprodukter med. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

Ingen anmeldelser af dette produkt.