Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Disse håndtag fra Bike Attitude er designet med Bike Attitudes logo. Dette sæt håndtag er fremstillet i et blødt stødabsorberende materiale, og håndtagene er 125 mm lange, 30 mm i udvendi…
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 49,00 Før 39,00
DKK 29,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Disse håndtag fra Bike Attitude er designet med Bike Attitudes logo. Dette sæt håndtag er fremstillet i et blødt stødabsorberende materiale, og håndtagene er 125 mm lange, 30 mm i udvendig diameter og lukket ved enden af styret.

Anvendelse
Du kan bruge håndtagene på mange forskellige typer af cykler, fordi håndtagene passer til styr med en tykkelse på 22-23 mm i diameteren. Denne tykkelse anvendes på langt de fleste cykler på det danske marked, og dermed kan sættet anvendes på mange Urban, MTB- og citybikes.
Du har også mulighed for at anvende håndtagene sammen med barends på styret, og i dette tilfælde skal enderne blot skæres af, således at håndtagene kan skubbes lidt længere ind på styret.

Specifikationer

  • Håndtag sæt med 2 stk
  • Komfort: Bløde og stødabsorberende
  • Lukkede i den ene ende
  • Længde: 2 x 125 mm
  • Indvendig diameter: 22-23 mm
  • Farve: Sort
  • Vægt pr. sæt: 110 gram

Kvalitetsniveau
Bike Attitude har i fremstillingen af dette sæt håndtag været fokuseret på at skabe nogle komfortable håndtag, som giver et godt greb om styret. For at opnå disse kvalifikationer har Bike Attitude fremstillet håndtagene i et stødabsorberende materiale.

Montering
Vi anbefaler, at du gør styrrøret vådt med lidt vand og sæbe, da dette vil lette monteringen markant. Når styrrøret er vådt, er det let at skubbe håndtagene ind over styret. Det er vigtigt, at du bemærker, at der vil gå ca. et døgn inden håndtagene vil sidde ordentlig fast på styret, idet sæbe og vand først skal fortrænge.

15-03-2019
De er for bløde og sidder noget løst på styret, kom aldrig i brug grundet dette. Tænker jeg skulle have brugt lidt flere penge...