Bike Attitude har fremstillet dette sæt håndtag i et blødt stødabsorberende materiale. Håndtagene er designet med Bike Attitude-logo, og de har 2 forskellige længder. Det længste h&…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 35,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 12/01/2021 Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Bike Attitude har fremstillet dette sæt håndtag i et blødt stødabsorberende materiale. Håndtagene er designet med Bike Attitude-logo, og de har 2 forskellige længder. Det længste håndtag er 125 mm, og dette håndtag skal monteres på venstre side af styret. Det korte, højre håndtag er 75 mm langt, og er beregnet til cykler, hvor gearskifteren er et drejegreb. Håndtagenes udvendige diameter er 30 mm, og de er lukket ved enden af styret.

Anvendelse
Håndtagene fra Bike Attitude kan anvendes på langt de fleste cykler med almindeligt styr, hvor styret har en tykkelse på 22-23 mm i diameter.Denne styrtykkelse bliver brugt på langt de fleste cykler på det danske marked. Dermed kan sættet anvendes på mange forskellige typer af cykler bl.a. urban bikes, mountainbikes og citybikes. Hvis du ønsker at bruge håndtagene sammen med barends, skal du blot skære enderne af håndtagene, således at håndtagene kan skubbes længere ind på styret.

Specifikationer

  • Håndtag sæt med 2 stk
  • Komfort: Bløde og stødabsorberende
  • Lukkede i den ene ende
  • Længde: 1 x 125 mm og 1 x 75 mm
  • Indvendig diameter: 22-23 mm
  • Farve: Sort
  • Vægt pr. sæt: 95 gram

Kvalitetsniveau
Dette håndtags sæt er fremstillet i et stødabsorberende materiale, som giver komfort og et godt behageligt greb.

Montering
For at gøre monteringen lettere for dig, anbefaler vi, at du gør styrrøret vådt med vand og lidt sæbe. Ved at vådgøre styrrøret vil håndtagene let kunne skubbes ind over styret. Bemærk, at der med denne monteringsteknik vil gå ca. et døgn inden håndtagene vil sidde ordentlig fast på styret, da sæbe og vand først skal fortrænge.

EAN: 4714150545064

Ingen anmeldelser af dette produkt.