Bike Attitude har fremstillet disse Kraton håndtag med en længde på 125 mm. Der er tale om et ergonomisk udformet håndtag, som passer godt til hånden. Bike Attitude har fremstillet Kraton håndtaget i et blødt og stødabsorbere…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Bike Attitude har fremstillet disse Kraton håndtag med en længde på 125 mm. Der er tale om et ergonomisk udformet håndtag, som passer godt til hånden. Bike Attitude har fremstillet Kraton håndtaget i et blødt og stødabsorberende materiale, og dette materiale er med til at højne komforten. Håndtagene er 32 mm i udvendig diameter og lukket ved enden af styret.

Anvendelse
Håndtagene fra Bike Attitude passer på langt de fleste cykler med almindeligt styr, hvor styret har en tykkelse på 22-23 mm i diameteren. Denne tykkelse bruges på langt de fleste cykler på det danske marked, og du har dermed mulighed for at bruge håndtagene på flere forskellige typer af cykler fx urban cykler, mountainbikes og citybikes.
Hvis du ønsker at montere barends på styret, så er dette en mulighed. Du skal blot skære enderne af håndtagene, således at håndtagene kan skubbes lidt længere ind på styret.

Specifikationer

  • Håndtag sæt med 2 stk
  • Komfort: Kraton materiale som er blødt og stødabsorberende
  • Lukkede i den ene ende
  • Længde: 2 x 125 mm
  • Indvendig diameter: 22-23 mm
  • Farve: Sort
  • Vægt pr. sæt: 120 gram

Kvalitetsniveau
Dette sæt håndtag er fremstillet i et stødabsorberende materiale, som giver god komfort og et godt behageligt greb.

Montering
For at lette monteringsprocessen, anbefaler vi, at styret røret gøres vådt med vand og lidt sæbe. Dermed er det let at skubbe håndtagene ind over styret. Hvis du vælger at bruge denne monteringsmetode, skal du være opmærksom på, at håndtagene først siddet helt fast på styret efter ca. et døgn, fordi sæben og vandet skal bruge tid på at fortrænge.

EAN: 4714150544791

Ingen anmeldelser af dette produkt.