2 anmeldelser
Disse mountainbike håndtag fra Bike Attitude er fremstillet i et blødt stødabsorberende materiale. Håndtagene er designet med G mønster over hele håndtaget, og dette mønster sikrer et godt greb. Håndtagene er 125 mm lange, 29…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse mountainbike håndtag fra Bike Attitude er fremstillet i et blødt stødabsorberende materiale. Håndtagene er designet med G mønster over hele håndtaget, og dette mønster sikrer et godt greb. Håndtagene er 125 mm lange, 29 mm i udvendig diameter og lukket ved enden af styret.

Anvendelse
Håndtagene kan anvendes sammen med barends på styret, og i dette tilfælde skal enderne blot skæres af, så håndtagene kan skubbes lidt længere ind på styret. Du kan montere håndtagene på langt de fleste styr, det eneste der er afgørende for en succesfuld montering er styrdiameteren, som skal være på 22-23 mm i diameter. Denne styrdiameter er meget almindelig på det danske marked, og bruges på langt de fleste cykler. Håndtagene kan dermed monteres på mange cykeltyper, men vi anbefaler dem til mountainbikes, hvor det er særligt vigtigt at have et solidt og godt greb.

Specifikationer

  • Håndtag sæt med 2 stk.
  • Komfort: Bløde og stødabsorberende
  • Lukkede i den ene ende
  • Længde: 2 x 125 mm
  • Indvendig diameter: 22-23 mm
  • Farve: Sort
  • Vægt pr. sæt: 92 gram

Kvalitetsniveau
Dette håndtags sæt er i et stødabsorberende materiale, som giver komfort og et godt behageligt greb.

Montering
For at gøre monteringen lettere for dig, anbefaler vi, at styret røret gøres vådt med vand og lidt sæbe, således at håndtagene bliver lette at skubbe ind over styret. Det er vigtigt, at du bemærker, at der vil gå ca. et døgn inden håndtagene vil sidde ordentlig fast på styret, idet sæbe og vand først skal fortrænge.

EAN: 4714150544883

09-11-2018
Effektiv og hurtig levering af det aftalte - og til en fornuftig pris
26-06-2018