1 anmeldelser
Bike Attitude har fremstillet disse håndtag i to forskellige længder, hvilket betyder, at du bruge disse håndtag, hvis du har en cykel med et drejegreb som gearskifter. Det korte håndtag er på 91…
Læs mere
Tilbudet udløber 30-11-2020
Vejl.: 199,00 Før 159,00
DKK 127,13
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Bike Attitude har fremstillet disse håndtag i to forskellige længder, hvilket betyder, at du bruge disse håndtag, hvis du har en cykel med et drejegreb som gearskifter. Det korte håndtag er på 91 mm, og dette håndtag skal monteres på højre side af styret. Det venstre håndtag har en længde på 136 mm. Håndtagenes udvendige diameter er hele 33/45 mm, og de ergonomiske håndtag er fremstillet med 102 mm lange barends. Fordelen ved at have barends, er at du som cyklist har mulighed for at skifte hændernes placering, og dermed kan du aflaste hænderne på længere cykelture. Bike Attitude har desuden udformet håndtagene ergonomisk, hvilket giver hånden en større hvileflade. Det bør også fremhæves, at håndtagene er med små knopper, hvilket giver et fast og godt greb om håndtagene.

Anvendelse
Du kan montere disse håndtag på langt de fleste cykler, som har en styrtykkelse på mellem 22 og 23 mm i diameter. Denne styrtykkelse anvendes på langt de fleste cykler på det danske marked. Dermed er der mulighed for at bruge håndtagene på mange forskellige typer af cykler fx urban, MTB eller citybikes. Bike Attitude har bygget håndtagene op omkring et plasthylster, som spændes fast omkring styret ved hjælp af en aluminiumsklampe. Denne klampe sikrer, at håndtagene ikke vrider rundt på styret.

Specifikationer

  • 2 stk. håndtag med 2 stk barends og 2 stk. ende propper til styret
  • Komfort: Kraftige skridsikker og stødabsorberende
  • Håndtagene er åbne i begge ender
  • Spændes fast til styret så de ikke vrider
  • Længde: 1 x 136 mm og 1 x 91 mm
  • Indvendig diameter: 22,2 mm
  • Farve: Sort og grå barends
  • Materiale på barends: Aluminium
  • Vægt alt inklusiv: 310 gram

Kvalitetsniveau
Med disse håndtag fra Bike Attitude får du et kvalitetsprodukt, som er både skridsikkert og stødabsorberende.

Montering
Inden montering skal styret rengøres, dér hvor håndtagene skal monteres. Da disse håndtag er bygget op omkring et plastrør er monteringen ganske enkelt. Du kan let skubbe håndtagene ind over styret. Når håndtagene sidder i den korrekte position, skal de spændes fast ved klampen inderst. Fastgørelsen af håndtagene skal foregå ved hjælp af en 3 mm unbrako nøgl. Når du skal fastspænde disse barends skal du bruge en 4 mm unbrako nøgle.

EAN: 4714150544579

31-07-2017
Skruer på håndtag ruster desværre efter regn en dag.