3 anmeldelser
Dette sæt håndtag fra Bike Attitude har en længde på 136 mm. Den indvendige diameter er på hele 33/45 mm. Håndtagene er ergonomisk udformet, og derudover er de åbne ved enden af styret. Den ergonomiske udformning sikrer, at h…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 159,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette sæt håndtag fra Bike Attitude har en længde på 136 mm. Den indvendige diameter er på hele 33/45 mm. Håndtagene er ergonomisk udformet, og derudover er de åbne ved enden af styret. Den ergonomiske udformning sikrer, at hånden har en større hvileflade. Derudover er håndtagene fremstillet med små knopper, som giver et perfekt greb.
Håndtagene afsluttes med barends, som er fremstillet i aluminium. Disse barends er 102 mm lange. barends kan være en klar fordel, da du som cyklist, får mulighed for at skifte placering af hænderne. Bike Attitude har bygget håndtagene op omkring et plasthylster. Plasthylsteret spændes fast omkring styret med en aluminiumsklampe, som sikrer, at håndtagene ikke vrider rundt på styret. Derudover er håndtagene

Anvendelse
Håndtagene kan bruges på mange forskellige typer af cykler fx urbancykler, mountainbikes eller citybikes. For at kunne montere håndtagene på styret skal du blot sikre dig, at styret har en tykkelse på 22-23 mm. Denne tykkelse anvendes på langt de fleste cykler på det danske marked.

Specifikationer

  • 2 stk. håndtag med 2 stk barends og 2 stk. ende propper til styret
  • Komfort: Kraftige skridsikker og stødabsorberende
  • Håndtagene er åbne i begge ender
  • Spændes fast til styret, så de ikke vrider
  • Længde: 2 x 136 mm
  • Indvendig diameter: 22,2 mm
  • Farve: Sort og grå barends
  • Materiale på barends: Aluminium
  • Vægt alt inklusiv: 322 gram

Kvalitetsniveau
Bike Attitude er kendt for at fremstille kvalitets komponenter, og dette sæt håndtag med barends er ingen undtagelse. Bike Attitude har fremstillet håndtagene i et kraftigt og skridsikkert materiale. Samtidig er håndtagene stødabsorberende, hvilket er med til at højne komforten på din cykeltur.

Montering
Inden du monterer håndtagene på styret, bør du rengøre styret. Da disse håndtag er bygget op omkring et plastrør er monteringen ganske enkelt - du skal  blot skubbe håndtagene ind over styret. Når håndtagene sidder i den korrekte position, skal du spænde håndtagene fast ved klampen inderst. For at spænde håndtagene fast, skal du bruge en 3mm unbrako nøgle, og for at spænde barneds fast skal du bruge en 4 mm unbrako nøgle.

EAN: 4714150544562

08-04-2019
Håndtagene er rigtig gode men barendsene er for korte til mig så jeg har sat de gamle på
21-09-2018
Nem og hurtig montering og nemt at justere, så det sidder korrekt ift. et forstuvet håndled... Som altid god og hurtig forsendelse - der er dog en meningsforstyrrende fejl i produktomtalen, hvor der står indvendig diameter istedet for udvendig diameter ;)
18-04-2018
virker gode og lette at justere