3 anmeldelser
Dette håndtag sæt er bygget op omkring et plasthylster, som spændes fast omkring styret med en aluminiumsklampe, der sikrer, at håndtagene ikke vrider rundt på styret. Håndtagenes ergonomis…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 89,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette håndtag sæt er bygget op omkring et plasthylster, som spændes fast omkring styret med en aluminiumsklampe, der sikrer, at håndtagene ikke vrider rundt på styret. Håndtagenes ergonomiske udformning sikrer, at hånden har en større hvileflade. Bike Attitude har fremstillet disse håndtag med små knopper, som giver et perfekt greb. Håndtagene er 125 mm lange og har en udvendig diameter på hele 33/45 mm. Håndtagene er åbne ved enden af styret.

Anvendelse
Disse håndtag fra Bike Attitude kan monteres på cykler, hvor styret har en tykkelse på 22-23 mm, og denne diameter ses på langt de fleste cykler med almindeligt styr. Håndtagene kan dermed anvendes på eksempelvis Urban, MTB, citybikes eller andre cykler med en styrtykkelse på 22-23 mm.

Specifikationer

  • 2 stk. håndtag med 2 stk. ende propper til styret
  • Komfort: Kraftige skridsikker og stødabsorberende
  • Håndtagene er åbne i begge ender
  • Spændes fast til styret så de ikke vrider
  • Længde: 2 x 125 mm
  • Indvendig diameter: 22,2 mm
  • Farve: Sort og grå barends
  • Materiale på barends: Aluminium
  • Vægt alt inklusiv: 196 gram

Kvalitetsniveau
Bike Attitude er kendt for at fremstille kvalitets komponenter, og med dette sæt håndtag får du ergomoniske håndtag, som er både skridsikre og stødabsorberende.

Montering
Før montering skal styret rengøres, der hvor håndtagene skal monteres. Da disse håndtag er bygget op omkring et plastrør er monteringen ganske enkelt. Håndtagene er utrolig lette at skubbe ind over styret, såfremt styret har den rigtige diameter. Når de sidder i den korrekte position, skal de spændes fast ved klampen inderst, hvilket gøres med en 3 mm unbrako nøgle.

EAN: 4714150544586

16-05-2019
Meget tilfreds.
16-08-2018
Rigtigt fine håndtage med god montering med skrue.
31-07-2017
Skruer på håndtag ruster desværre efter regn en dag.