Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Bike Attitude har fremstillet dette sæt mountainbike håndtag med en længde på 130 mm. Double Density håndtagene, som sættet hedder er fremstillet med små knopper, således at h&a…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Bike Attitude har fremstillet dette sæt mountainbike håndtag med en længde på 130 mm. Double Density håndtagene, som sættet hedder er fremstillet med små knopper, således at hænderne ikke skrider. En af fordelene ved disse håndtag er, at materialet, som er brugt, er fast og stødabsorberende, hvilket er en klar fordel, når man cykler på mountainbike. Håndtagenes udvendige diameter er 30 mm, og håndtagene er lukket ved enden af styret.

Anvendelse
Selvom håndtagene er lukket i enderne, kan du stadigvæk anvende håndtagene sammen med barends på styret. Hvis du ønsker dette, skal du blot skære enderne af håndtagene, således at håndtagene kan skubbes lidt længere ind på styret. Håndtagene passer på styr med en tykkelse på 22-23 mm, hvilket langt de fleste cykler på det danske marked er udstyret med. Dermed kan sættet anvendes på mange Urban, MTB- og citybikes.

Specifikationer

  • Håndtag sæt med 2 stk.
  • Komfort: Design med knopper og stødabsorberende
  • Lukkede i den ene ende
  • Længde: 2 x 130 mm
  • Indvendig diameter: 22-23 mm
  • Farve: Sort/Grå
  • Vægt pr. sæt: 102 gram

Kvalitetsniveau
Dette håndtags sæt er designet med små knopper, således at hænderne ikke skrider. Bike Attitude har anvendt et fast og stødabsorberende materiale i fremstillingen af håndtagene.

Montering
Når håndtagene skal monteres på styret, kan det være en klar fordel at gøre styret vådt med en smule vand og sæbe inden. Dermed vil håndtagene bliver markant lettere at skubbe ind over styret. Hvis du gør styret vådt inden monteringen af håndtagene, skal du være opmærksom på, at der vil gå ca. et døgn inden håndtagene vil sidde ordentligt fast på styret, fordi sæbe og vand skal fortrænge.

Ingen anmeldelser af dette produkt.