3 anmeldelser
Dette ergonomiske håndtag sæt fra Bike Attitude er udformet således, at hånden har en større hvileflade. Håndtagene er 135 mm lange, 32/48 mm i udvendig diameter og åbne i begge ender. Der medfølger propper til enderne af sty…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette ergonomiske håndtag sæt fra Bike Attitude er udformet således, at hånden har en større hvileflade. Håndtagene er 135 mm lange, 32/48 mm i udvendig diameter og åbne i begge ender. Der medfølger propper til enderne af styret. Double Density håndtagene er fremstillet i et to komponent materiale, og den grå del af håndtagene er meget stødabsorberende.

Anvendelse
Du kan bruge håndtagene på langt de fleste cykler med almindeligt styr. For at være i stand til at montere håndtagene på styret, skal styret have en tykkelse på 22-23 mm, hvilket er tilfældet på langt de fleste cykler på det danske marked. Du har dermed mulighed for at bruge dette håndtag sæt på Urban, MTB og citybikes. Du har mulighed for at anvende håndtagene sammen med barends. I disse tilfælde skal håndtagene blot skubbes lidt længere ind på styret.

Specifikationer

  • Håndtag sæt med 2 stk. og 2 stk. ende propper
  • Komfort: Høj stødabsorberet
  • Håndtagene er åbne i begge ender
  • Længde: 2 x 135 mm
  • Indvendig diameter: 22-23 mm
  • Farve: Sort/Grå
  • Vægt pr. sæt: 200 gram

Kvalitetsniveau
Fordelen ved dette Double Density håndtag sæt fra Bike Attitude er den ergonomiske udformning, som giver hånden en større hvileflade. Derudover er håndtagene fremstillet i et to komponent materiale, hvor den grå del er meget stødabsorberende.

Montering
For at lette monteringen, anbefaler vi, at du gør styret vådt med vand og lidt sæbe, og derefter skubber håndtagene ind over styret. Ved at påføre vand og sæbe på styret, vil du lette monteringen markant. Når du bruger vand og sæbe i forbindelse med monteringen, skal du være opmærksom på, at der vil gå ca. et døgn inden håndtagene vil sidde ordentlig fast på styret, idet sæbe og vand først skal fortrænge.

EAN: 4714150545026

14-11-2018
Er virkelig gode (mangler bare lige en lille vejledning) hvordan man nemmest påsætter dem
15-08-2018
07-08-2018
Absolut godkendt til prisen