3 anmeldelser
Cosie er din redning på en kold dag, hvor kolde fingre ikke skal ødelægge den udendørsaktivitet du er i færd med. Disse genanvendelige gel håndvarmere fra Trespass holder dine hænde…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Cosie er din redning på en kold dag, hvor kolde fingre ikke skal ødelægge den udendørsaktivitet du er i færd med. Disse genanvendelige gel håndvarmere fra Trespass holder dine hænder varme i flere timer og passer endda i en handske.

Anvendelse
For at aktivere puderne skal du bøje klipsen indeni puden og hele overfladen opvarmes hurtigt til en behagelig temperatur. Når varmerne bliver kolde puttes de i varmt vand og vil derefter hurtigt vende tilbage til deres oprindelige tilstand og varme igen.

Specifikationer

  • Indhold: 2 stk.
  • Genanvendelige
  • Varmende
  • Passer i en handske

Kvalitetsniveau
Oplev hvordan hænderne holdes varme ved hjælp af disse Cosie håndvarmere, som kan genanvendes igen og igen. Trespass har fremstillet disse varmere med henblik på at kulden ikke skal kunne stoppe dig i dine udendørsaktiviteter, og varmer i op til flere timer.

EAN: 5038231763017

02-02-2018
Utrolig dårlige, de holder varmen mellem 10 og 15 min.
24-01-2018
Tjae, gør som beskrevet men hænderne er desværre stadig kolde. Det er dog ikke deres skyld :-) Nemt at varme og let at benytte.
02-12-2017
De virker i ca 20 min og så er det slut. Virkelig et dårligt køb hvor producenten virkelig tager fusen på en. I burde ikke forhandle disse. Jeg føler mig virkelig snydt