Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når det bliver koldt, kan du få brug for ekstra varme til dine muskler, sko eller inden for tøjet. Hvad end du cykler, motionerer eller skovler sne er denne kropsvarmer fra Atredo med til at holde temperatu…
Læs mere
DKK 10,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Når det bliver koldt, kan du få brug for ekstra varme til dine muskler, sko eller inden for tøjet. Hvad end du cykler, motionerer eller skovler sne er denne kropsvarmer fra Atredo med til at holde temperaturen oppe. Varmeren begynder at virke når den åbnes (og der kommer ilt til), idet der dannes en kemisk reaktion, der giver varme i op til 12 timer. Kan bruges én gang.

Anvendelse
Denne Atredo kropsvarmer giver en gennemsnitstemperatur på 53 grader og bliver maksimalt 65 grader varm. Du kan f.eks. lægge den imod huden, for at holde varmen, i dine lommer eller ned i dine sko, når temperaturen rammer minusgrader. Du kan fastgøre varmeren til stof, vha. en klæbrig side, så den ikke glider, når du bevæger dig. Vi anbefaler, at du ikke benytter den klæbrige side direkte mod huden. Kropsvarmeren er desuden også god til at afhjælpe muskelsmerter.

Specifikationer

  • Mål: 10 x 13 cm
  • Antal: 1
  • Gennemsnitstemperatur: 53 grader
  • Maksimal temperatur: 65 grader
  • Virker op til 12 timer
  • Aktive ingredienser: Jernpulver, vermikulit, aktiv karbon, vand og salt.

Kvalitetsniveau
Denne kropsvarmer er lavet af sikre materialer, der ikke er farlige. Undgå dog at spise kropsvarmeren, og benyt ikke den klistrende side direkte mod udækket hud.

Hvornår har du brug for Atredo kropsvarmeren ?

- Når du har ømme muskler
- Når du motionerer
- Når du skovler sne
- Når din bil er gået i stå på en kold landevej - hav et par stykker liggende i bilen
- Når du er på skiferie
- Når du er på kælkebakken
- ...når du fryser om tæerne.

Ingen anmeldelser af dette produkt.