Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når regnen er tæt og tung, kræver det oftest de rette gummistøvler til at kunne gebærde sig igennem de store pytter og fugtige omgivelser. Gummistøvlerne er lavet i et flot design, hvor m…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Når regnen er tæt og tung, kræver det oftest de rette gummistøvler til at kunne gebærde sig igennem de store pytter og fugtige omgivelser. Gummistøvlerne er lavet i et flot design, hvor materialet nok skal sørge for at holde vandet ude og fødderne tørre. Det farverige print kommer til at holde dit udseende stilrent, hvor støvlen er lavet i et klassisk design efter en Wellington støvle.

Anvendelse
Elena fra Trespass er midlet mod den tunge regn, hvor dine fødder kan blive holdt tørre og komfortable. Gummistøvlerne er lavet som et ideelt middel hvor regnen, hvor den kan benyttes igennem alle sæsoner, hvor det våde vejr kommer til at udfordre dine fødder.

Specifikationer

  • Fuld længde Wellington
  • Farverigt print med kontrasterende manchet og tunge
  • Justerbart spænde
  • Materiale: Gummi
  • Fyld: Tekstil
  • Midtersål: EVA

Kvalitetsniveau
Trespass har holdt et højt niveau i mange år, hvor komfort og funktionalitet er underliggende begreber i kampen mod naturens strenge krav og strabadser, hvor det kræves at kroppen skal være varm og tempereret således, at man kan præstere på et højt niveau. Dette kommer til verden igennem brug af solide materialer og innovative teknologier, der kan give den nødvendige service til både nybegyndere og seriøse campister. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked hvorledes, at den enkelte altid er i centrum.

Vedligeholdelse
Disse gummistøvler kan blot vedligeholdes ved, at man kan tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Vejledende størrelsesguide

Fodtøjet fra Trespass er som regel normal i størrelse

EU størrelse      36      37      38       39      40      41      42  
Størrelse i cm. 23,2 24,0 24,8 25,6 26,4 27,2 28,0
                 
Ingen anmeldelser af dette produkt.