Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse korte gummistøvler fra Didriksons er til kvinder. Støvlerne er lavet af naturgummi og har en inderside af tyndt orange for. Støvlerne har en stabil sål og en fantastisk pasform. Didrikson…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Disse korte gummistøvler fra Didriksons er til kvinder. Støvlerne er lavet af naturgummi og har en inderside af tyndt orange for. Støvlerne har en stabil sål og en fantastisk pasform. Didriksons Vinga Womens Rubber Boots er nemme for dig at tage på, da der sidder en lille strop bagerst på støvlen. Derudover er støvlerne både pæne og praktiske, bedre bliver det ikke. 

Anvendelse
Vinga Womens Rubber Boots er gode uanset om du skal i haven eller blot vil gå en tur i fugtig vejr. 

Specifikationer

  • Farve: Grøn m. orange for
  • Materiale: Naturgummi
  • Nem at tage på
  • Tyndt fleecefoer
  • God pasform
  • 100% vind og vandtætte
  • Strop bagpå

Kvalitetsniveau
Didriksons er kendt for deres høje kvalitet, derfor kan du være sikker på at få et produkt, som lever op til dine forventninger. 

Vedligeholdelse
Gummistøvlerne kan tørres over med en fugtig klud, hvis de bliver beskidte. Ønsker du at passe godt på dine gummistøvler og have dem i mange år, kan det være en god ide at give dem en behandling. Hvis gummistøvlerne begynder at blive matte, er det som regel fordi de er ved at udtørre og trænger til behandling. Vi anbefaler at bruge en rubber conditioner til dette formål. Rubber conditioner går ind og beskytter imod udtørring, blegning samt UV skader. Derudover er den farvefordybende og giver glans til støvlen. Du kan bruge den hvis støvlen falmer, men det er også en god ide at bruge den forebyggende. Derudover anbefaler vi at du ikke opbevarer dine støvler et sted, hvor det er alt for varmt, da dette vil fremprovokere en eventuel udtørring. 

Størrelsesguide kvinder

Størrelse 36 37 38 39 40 41
Længde på indersål 23,4 24,3 25,2 26,0 26,8 27,7
Ingen anmeldelser af dette produkt.