Levering uden omdeling - Valgfrit afhentningssted

Når du handler hos os har du mulighed for at vælge levering uden omdeling som leveringsmetode. Med denne leveringsmetode har du mulighed for at vælge hvor du ønsker at afhente din pakke.

Mulige afhentningssteder er posthuse, pakkebokse og forskellige butikker i dit lokalområde. Du bestemmer selv om du ønsker at afhente nær dit hjem, arbejde, skole eller lignende.

Sådan vælger du levering uden omdeling

I forbindelse med afgivelse af informationer under bestilling kan du under levering vælge "Levering uden omdeling" og vælge et valgfrit afhentningssted.

levering med omdeling på webshop

Når du har valgt "Levering uden omdeling" kommer nedenstående frem. Der har du mulighed for at se hvilke afhentningssteder du kan vælge i nærheden af dig. Du kan vælge et afhentningssted ved at klikke på kortet eller vælge afhentningsstedet i listen til venstre. Hvis du ønsker at afhente din pakke i et andet postnummer end dit eget, skal du blot indtaste postnummeret og trykke "Find afhentningssteder".

levering med omdeling

Spørgsmål og svar til levering uden omdeling

Kan jeg kun afhente pakker i nærheden af der hvor jeg bor?
Nej, du kan få leveret din pakke et valgfrit sted i Danmark, eneste krav er, at du kender postnummeret.

Skal jeg være oprettet hos Post Danmark for at få leveret i en pakkeboks?
Nej, alle kan bestille til afhentning i en pakkeboks uden at være oprettet hos Post Danmark.

Hvordan ved jeg hvornår min pakke kan afhentes?
Du modtager en e-mail fra Post Danmark, når din pakke er klar til afhentning. Har du under bestilling indtastet et mobilnummer, vil du også modtage en SMS.

Hvad skal jeg bruge for at afhente pakken?
Når du skal afhente pakken, skal du medtage en kopi af den e-mail eller SMS du har modtaget vedrørende afhentning. Skal du afhente på et posthus eller et udleveringssted skal du fremvise beskeden for at få pakken udleveret. Skal du afhente din pakke i en pakkeboks, indeholder beskeden to koder, som du skal bruge for at åbne pakkeboksen. Ved et afhentningssted kan du blive bedt om at vise billede-ID.

Jeg har valgt afhentning i en pakkeboks, men har fået besked om afhentning et andet sted?
Hvis din pakke er for stor til pakkeboksen eller hvis alle rum er optaget, vil din pakke blive lagt til afhentning på det nærmeste udleveringssted. Vi har desværre ikke mulighed for at vide besked, før posten har været ude med pakken, og beskeden kommer derfor direkte fra Post Danmark.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores levering uden omdeling, så er du meget velkommen til at kontakte os.