Køb konfirmationscyklen - Billige cykler til konfirmanden

Har du svært ved at finde den korrekte cykel til konfirmanden? Er du kommet i tvivl om han/hun skal have en BMX cykel, en normal city bike/voksencykel, en mountainbike, en racercykel eller en ethjulet cykel?

Vi forhandler alle fem slags cykler.

Køb en billig cykel til konfirmanden

Et-hjuler

Skal konfirmanden have en ny cykel i gave? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig cykler til alle konfirmanden, både drenge og piger eller mænd og kvinder, som de jo faktisk er efter den store dag.

Glæd konfirmanden køb en ny cykel et sted hvor vi ved hvad kvalitet og kundeservice er.

Se forbi vores udvalg af kvalitets cykler i både herre- og damemodeller.

Ethjulet cykel / Ethjulere - Den perfekte gave til konfirmanden

Når man når en alder af 13-15 år og skal konfirmeres er man i en meget eksperimentel fase i sit liv, hvor man gerne vil være cool blandt sine venner. Man vil gerne kunne fremvise ting som er anderledes og ting, som de andres forældre, familie og nære ikke har tænkt på.

Her til er en ethjulet cykel et sikkert gavehit og underholdning i mange år. Vælger du at give konfirmanden en ethjulet cykel i konfirmationsgave vil du se glæden i hans/hendes øjne hver gang i fremtiden benytter deres nye "voksen" legetøj.

Se vores udvalg af ethjulet cykler.

Køb en mountainbike i konfirmationsgave

Billige mountainbike cykler.

Hvis du er på udkig efter en rigtig god allround gave til konfirmanden, så er en robust cykel tit svaret. Når man bliver konfirmeret rammer man normalt den alder og sindstilstand, hvor man ikke længere er et barn og ikke vil gøre sig tjent med en almindelig juniorcykel. Nu er man voksen og man vil derfor have en sejere cykel, som for eksempel en mountainbike (MTB).

Mountainbike cykler bruges både til bykørsel, men også til off-road kørsel i for eksempel en skov.

Du kan læse mere og se på alle vores seje mountainbike cykler.

 

BMX cykel til konfirmanden

BMX cykler er populære gaver.

Overvejer du at købe en BMX cykel til konfirmanden skal du vide, at det er en rigtig god idé! Mange unge på 13-15 år kan godt lide at eksperimenterer med forskellige sportsgrene, hvor BMX cykling er en af de mere eksotiske.

Der er blandt unge mennesker en hvis status over at have en BMX cykel og kunne lave tricks på den.

Derfor vil du blive en helt i konfirmandens øjne, hvis du køber en BMX cykel til ham/hende i konfirmationsgave.

Se forbi vores udvalg af kvalitets BMX cykler.

Racercykel i konfirmationsgave

En racercykel til konfirmanden.

Er din søn/datter glad for cykling? Overvej at giv ham/hende glæden ved at cykle. Giv konfirmanden en racercykel i konfirmationsgave.

Hvem følger ikke lidt med i for eksempel Tour de France? Unge omkring konfirmationsalderen gør i hvert fald. Når man er de 13-15 år snakker tit sport i skolen og i fritiden. Mange konfirmander er inde i det stadie i deres liv hvor de kan påvirkes positivt, for eksempel via sport.

Derfor burde du overveje at give konfirmanden en racercykel i en kanon kvalitet, i gave til konfirmationen.

Vi har nogle rigtig robuste racercykler.