Er du klar til festival?

Er du klar til årets festivaller og har du styr på alt det du skal have med?

I denne artikel, kan du læse hvornår du skal afsted, og vi guider dig igennem det du skal bruge af festivalgrej. Vi har fundet 10. gode bud på hvad du skal medbringe, som du kan bruge som pakkeliste.

Indholdet af et festivalkit afhænger af hvor længe du skal være afsted, men skal du minimum have en overnatning, så er nedenstående festivalkit aktuelt for dig.

Vigtige festival datoer 2018

 
Start Slut Festival By
24 maj 27 maj Jelling musikfestival Jelling
24 maj 26 maj Herning Rocker Herning
30 maj 3 juni Distortion København
31 maj 2 juni Skive Festival Skive
1 juni 2 juni Esbjerg Rock Festival Esbjerg
7 juni 9 juni Northside Aarhus
20 juni 23 juni Copenhell København
28 juni 30 juni Tinderbox Odense
22 juni 23 juni Thy Rock Thisted
30 juni 7 juli Roskilde Festival Roskilde
4 juli 7 juli Nibe Festival Nibe
12 juli 14 juli Vig Festival Vig
18 juli 21 juli Samsø Festival Samsø
19 juli 21 juli Musik i Lejet Tisvildeleje
21 juli 28 juli Langelandsfestival Langeland
3 august 4 august Grim Fest Brabrand
8 august 12 august Smuk Fest Skanderborg

Hvad medbringer man på en festival

Når du skal på festival, eller andre udendørs koncerter og arrangementer, så gælder det om at have det rigtige udstyr med (Festivalkit). Vi må jo erkende at hvis der er noget der er ustadigt, så er det vejret i Danmark, så uanset hvornår du har planlagt at skal afsted, så er du nød til at tage højde for vejret.

Hvis vi tager udgangspunkt i at du skal på en festival med 1 eller flere overnatninger, så skal du som minimum bruge et telt. Her gælder det om at have et telt der er let at bære rundt på, nemt at slå op, og nemt at pakke sammen, og så gør det ikke noget at det er til en fornuftig pris.

TIP: Selv om det kan virke som en god ide at vente med at slå teltet op, fordi man bliver grebet af stemningen, og begynder at drikke kolde øl, så ved vi du kommer til at fortryde det. SÅ slå teltet op med det samme, det giver bonus i den sidste ende.

En fornuftig og komfortabel stol, vil skabe misundelse hos dine venner. Så skaf dig en god stol med ryglæn, og den obligatoriske "ølholder".

Praktisk tøj skal man heller ikke undervurdere. Så alt efter hvilken tid på året du skal afsted, så tag noget tøj med som du kan holde varmen i, og som kan holde dig tør hvis det skulle blive nødvendigt. Men inden vi kommer til at lyde for meget som din mor, vil vi nu liste de ting, vi anbefaler dig at anskaffe, hvis du skal have en vellykket festival.

Nedenstående liste skal mere ses som nogle gode festival tips, end en festivalguide. Kig listen igennem, og find inspiration til din hvad du skal have med på din næste tur.

10. ting man bør medbringe på festival (pakkeliste)

1. Festivaltelt til 2 personer

m2 prisen i sådan et festivaltelt er ikke noget at snakke om. Her er prisen fast, uanset beliggenhed, og det kan nemt flyttes hvis naboen snorker. Nok er der ikke meget liebhaveri over dette telt, men tilgengæld er det hyggeligt, og du vil huske tilbage på det som en sjov oplevelse.

Spar 11%
Fri fragt
Fireball 200 er et lækkert lille pop-up telt fra Easy Camp, der egner sig rigtig godt til festival-brug. Som et godt festivaltelt har Fireball 200 både lav vægt og pris. Teltet har god plads til to pe... Easy Camp | Varenummer: OO-120285
Tilbuddet udløber: 31/01-2019 23:59
Vejl.: 449,00 Før: 379,00
339,00

2. Selvoppusteligt liggeunderlag

Indtagelsen af alkohol gør at du sikkert ikke har noget problem med at falde i søvn, men tro os, når vi siger at du vil værdsætte at vågne på et fornuftigt liggeunderlag. Du vil nok under alle omstændigheder være lidt øm i kroppen, men du kan trøste dig med at det ville have været værre uden dette selvoppustelige underlag.

Spar 67%
Tilbuddet udløber: 31/01-2019 23:59
Vejl.: 399,00 Før: 299,00
99,00

3. Sovepose

En god sovepose skal ikke undervurderes. En god nats søvn, er det der gør at du kan feste hele dagen. Køber du en helt billig sovepose, som kun lige er niveauet over en sort affaldssæk, så får du med garanti ikke de bedste betingelser for en god nattesøvn.

Spar 20%
Micron er en sovepose til sommerbrug, som varmer kroppen på en kølig sommernat. Soveposen er designet i en flot rød farve med en meget lav vægt. Trespass Micron måler 220 x 80 x 50 cm og er udstyret m... Trespass | Varenummer: UUACSLM30001
Tilbuddet udløber: 31/01-2019 23:59
Vejl.: 499,00 Før: 349,00
279,20

4. Festivalstol med "ølholder"

Uanset hvor god form du selv du tror du er i, så går det bare ikke at stå op hele dagen. Din krop vil sætte stor pris på at få et velfortjent hvil i en god og komfortabel festivalstol.

5. Ryksæk med 2 liter væskebeholder

Vi ved godt at vand ikke er på top 10 listen over det du helst vil drikke på en festival. Men ikke desto mindre så er vand vigtigt for dig, specielt når der er alkohol indblandet. Fyld denne rygsæk med frisk vand, så kan du nemt og diskret suge en tår læskende kildevand direkte fra slangen, og holde væskebalancen ved lige.

Fri fragt
Trespass Mirror er en 15 liter rygsæk med en flytbar 2 liters blære. Her får du en flot og funktionel rygsæk fremstillet af gode materialer. Rygsækken sidder godt på ryggen og er din mulighed for hurt... Trespass | Varenummer: UAACBAG20001

6. Ekstra strøm (Powerbank)

En festival uden strøm på mobilen går bare ikke. Så du kan næsten ikke få for meget ekstra strøm med dig. Med denne powerbank fra Brunton har du et ekstra batteri med dig, som er både stødsikker og vejrbestandig.

7. Lommelygte

Når mørket sænker sig, i takt med at alkoholindtaget stiger, så er en lommelygte bare guld værd. Du vil med garanti klappe dig selv på skulderen over at du huskede at tage en lygte med hjemmefra, når vennerne render rundt i mørket og ikke kan finde deres telt.

Spar 17%
Illumination er navnet på denne slidstærke lommelygte fra Trespas, der med 3 LED dioder lyser op i mørket, hvad enten du camperer, vandrer eller løber efter mørkets frembrud. Lommelygten har et godt g... Trespass | Varenummer: UUACMIG10021
Tilbuddet udløber: 31/01-2019 23:59
Vejl.: 69,00 Før: 59,00
49,00

8. Bæltetaske med plads til 2 drinks

Egentlig er den designet til at løbe med, men vi siger det ikke til nogen, hvis du kun går rundt med den. Tasken er smart, da den har en lynlåslomme, hvor du sikker kan opbevare dine kontanter, nøgler og andre småting, og hvad du bruger vandflaskerne til, er det jo kun fantasien der sætter grænser for. Vi blander os i hvert fald ikke i det.

Denne bæltetaske fra Powerbar har en åben lomme til Powerbar energigel samt en lukket lomme med lynlås til værdigenstande. Med bæltet følger der 2 flasker på 170 ml. med, dette betyder at du ikke mang... Powerbar | Varenummer: 37100410

9. Poncho

Vi kan jo lige så godt se det i brillerne. Det danske festivalvejr er bare ikke garanti for solskin og 25 grader. En gang i mellem falder der lidt regn, og så er det absolut en fordel at være på forkant med situationen. En festival poncho vejer ingenting, fylder ingenting, og dermed nem at have med. Den er tilmeld gennemsigtig, så har du taget dit sejeste festivalkluns på, så kan det stadig ses.

Spar 23%
Festival er navnet på denne poncho fra Trespass der med sit transparente udseende er perfekt til festivaller og andre outdoor aktiviteter. Denne vandtætte poncho holder dig tør og er nem og hurtig at ... Trespass | Varenummer: UACLOTI30002
Tilbuddet udløber: 31/01-2019 23:59
Vejl.: 149,00 Før: 129,00
99,00

10. Håndrengøringsservietter (Engangsservietter)

Selv om hygiejne måske ikke er din største bekymring, så er der alligevel en vis selvtilfredsstillelse ved at kunne vaske sine hænder (og andre steder på kroppen) med en rengøringsserviet. Beholderen sørger for sikker opbevaring af servietterne, og fungerer samtidig som dispenser, så du nemt kan hive en vaskeklud frem, og vaske snavs og bakterier af hænderne, uden brug af vand.

Spar 13%
Disse sæbeservietter fra LifeVenture er specielt udviklet til vask af kroppen. Hver pakke indeholder 50 servietter, der har en skøn og ren duft. Servietpakken er lille og letvægtig, så de ikke tynger ... Lifeventure | Varenummer: LV62000
Tilbuddet udløber: 31/01-2019 23:59
Vejl.: 50,00 Før: 45,00
39,00

God festival :)