Er du klar til festival?

Er du klar til årets festivaller og har du styr på alt det du skal have med?

I denne artikel, kan du læse hvornår du skal afsted, og vi guider dig igennem det du skal bruge af festivalgrej. Vi har fundet 10. gode bud på hvad du skal medbringe, som du kan bruge som pakkeliste.

Indholdet af et festivalkit afhænger af hvor længe du skal være afsted, men skal du minimum have en overnatning, så er nedenstående festivalkit aktuelt for dig.

Vigtige festival datoer 2019

 
Start Slut Festival By
29 maj 01 juni Jelling musikfestival Jelling
24 maj 25 maj Herning Rocker Herning
29 maj 02 juni Distortion København
09 juni 08 juni Skive Festival Skive
31 maj 01 juni Esbjerg Rock Festival Esbjerg
06 juni 08 juni Northside Aarhus
19 juni 22 juni Copenhell København
27 juni 29 juni Tinderbox Odense
28 juni 29 juni Thy Rock Thisted
29 juni 06 juli Roskilde Festival Roskilde
03 juli 06 juli Nibe Festival Nibe
11 juli 13 juli Vig Festival Vig
17 juli 20 juli Samsø Festival Samsø
18 juli 20 juli Musik i Lejet Tisvildeleje
20 juli 27 juli Langelandsfestival Langeland
01 aug 03 aug Grim Fest Brabrand
07 aug 11 aug Smuk Fest Skanderborg

Hvad medbringer man på en festival

Når du skal på festival, eller andre udendørs koncerter og arrangementer, så gælder det om at have det rigtige udstyr med (Festivalkit). Vi må jo erkende at hvis der er noget der er ustadigt, så er det vejret i Danmark, så uanset hvornår du har planlagt at skal afsted, så er du nød til at tage højde for vejret.

Hvis vi tager udgangspunkt i at du skal på en festival med 1 eller flere overnatninger, så skal du som minimum bruge et telt. Her gælder det om at have et telt der er let at bære rundt på, nemt at slå op, og nemt at pakke sammen, og så gør det ikke noget at det er til en fornuftig pris.

TIP: Selv om det kan virke som en god ide at vente med at slå teltet op, fordi man bliver grebet af stemningen, og begynder at drikke kolde øl, så ved vi du kommer til at fortryde det. SÅ slå teltet op med det samme, det giver bonus i den sidste ende.

En fornuftig og komfortabel stol, vil skabe misundelse hos dine venner. Så skaf dig en god stol med ryglæn, og den obligatoriske "ølholder".

Praktisk tøj skal man heller ikke undervurdere. Så alt efter hvilken tid på året du skal afsted, så tag noget tøj med som du kan holde varmen i, og som kan holde dig tør hvis det skulle blive nødvendigt. Men inden vi kommer til at lyde for meget som din mor, vil vi nu liste de ting, vi anbefaler dig at anskaffe, hvis du skal have en vellykket festival.

Nedenstående liste skal mere ses som nogle gode festival tips, end en festivalguide. Kig listen igennem, og find inspiration til din hvad du skal have med på din næste tur.

11. ting man bør medbringe på festival (pakkeliste)

1. Festivaltelt til 2 personer

m2 prisen i sådan et festivaltelt er ikke noget at snakke om. Her er prisen fast, uanset beliggenhed, og det kan nemt flyttes hvis naboen snorker. Nok er der ikke meget liebhaveri over dette telt, men tilgengæld er det hyggeligt, og du vil huske tilbage på det som en sjov oplevelse.

Fri fragt
Fireball 200 er et lækkert lille pop-up telt fra Easy Camp, der egner sig rigtig godt til festival-brug. Som et godt festivaltelt har Fireball 200 både lav vægt og pris. Teltet har god plads til to pe... Easy Camp | Varenummer: OO-120285

2. Selvoppusteligt liggeunderlag

Indtagelsen af alkohol gør at du sikkert ikke har noget problem med at falde i søvn, men tro os, når vi siger at du vil værdsætte at vågne på et fornuftigt liggeunderlag. Du vil nok under alle omstændigheder være lidt øm i kroppen, men du kan trøste dig med at det ville have været værre uden dette selvoppustelige underlag.

3. Sovepose

En god sovepose skal ikke undervurderes. En god nats søvn, er det der gør at du kan feste hele dagen. Køber du en helt billig sovepose, som kun lige er niveauet over en sort affaldssæk, så får du med garanti ikke de bedste betingelser for en god nattesøvn.

4. Festivalstol med "ølholder"

Uanset hvor god form du selv du tror du er i, så går det bare ikke at stå op hele dagen. Din krop vil sætte stor pris på at få et velfortjent hvil i en god og komfortabel festivalstol.

5. Ryksæk med 2 liter væskebeholder

Vi ved godt at vand ikke er på top 10 listen over det du helst vil drikke på en festival. Men ikke desto mindre så er vand vigtigt for dig, specielt når der er alkohol indblandet. Fyld denne rygsæk med frisk vand, så kan du nemt og diskret suge en tår læskende kildevand direkte fra slangen, og holde væskebalancen ved lige.

6. Ekstra strøm (Powerbank)

En festival uden strøm på mobilen går bare ikke. Så du kan næsten ikke få for meget ekstra strøm med dig. Med denne powerbank fra Knog har du et ekstra batteri med dig, så du kan holde liv i telefonen.

Fri fragt
Small Powerbank fra Knog, der giver strøm og kraft til alle lygtehoveder fra Knogs PWR-serie, så synlighed kan opnås i trafikken. Denne powerbank giver en kraft på hele 3.350 mAh, og kan også virke so... KNOG | Varenummer: KN12064

7. Lommelygte

Når mørket sænker sig, i takt med at alkoholindtaget stiger, så er en lommelygte bare guld værd. Du vil med garanti klappe dig selv på skulderen over at du huskede at tage en lygte med hjemmefra, når vennerne render rundt i mørket og ikke kan finde deres telt.

Illumination er navnet på denne slidstærke lommelygte fra Trespas, der med 3 LED dioder lyser op i mørket, hvad enten du camperer, vandrer eller løber efter mørkets frembrud. Lommelygten har et godt g... Trespass | Varenummer: UUACMIG10021

8. Bæltetaske med plads til 2 drinks

Egentlig er den designet til at løbe med, men vi siger det ikke til nogen, hvis du kun går rundt med den. Tasken er smart, da den har en lynlåslomme, hvor du sikker kan opbevare dine kontanter, nøgler og andre småting, og hvad du bruger vandflaskerne til, er det jo kun fantasien der sætter grænser for. Vi blander os i hvert fald ikke i det.

Denne bæltetaske fra Powerbar har en åben lomme til Powerbar energigel samt en lukket lomme med lynlås til værdigenstande. Med bæltet følger der 2 flasker på 170 ml. med, dette betyder at du ikke mang... Powerbar | Varenummer: 37100410

9. Poncho

Vi kan jo lige så godt se det i brillerne. Det danske festivalvejr er bare ikke garanti for solskin og 25 grader. En gang i mellem falder der lidt regn, og så er det absolut en fordel at være på forkant med situationen. En festival poncho vejer ingenting, fylder ingenting, og dermed nem at have med. Den er tilmeld gennemsigtig, så har du taget dit sejeste festivalkluns på, så kan det stadig ses.

Festival er navnet på denne poncho fra Trespass der med sit transparente udseende er perfekt til festivaller og andre outdoor aktiviteter. Denne vandtætte poncho holder dig tør og er nem og hurtig at ... Trespass | Varenummer: UACLOTI30002

10. Håndrengøringsservietter (Engangsservietter)

Selv om hygiejne måske ikke er din største bekymring, så er der alligevel en vis selvtilfredsstillelse ved at kunne vaske sine hænder (og andre steder på kroppen) med en rengøringsserviet. Beholderen sørger for sikker opbevaring af servietterne, og fungerer samtidig som dispenser, så du nemt kan hive en vaskeklud frem, og vaske snavs og bakterier af hænderne, uden brug af vand.

Disse sæbeservietter fra LifeVenture er specielt udviklet til vask af kroppen. Hver pakke indeholder 50 servietter, der har en skøn og ren duft. Servietpakken er lille og letvægtig, så de ikke tynger ... Lifeventure | Varenummer: LV62000

11. Vandtank

Vi ved godt du ikke er taget på festival for at drikke vand, men det nu alligevel bare ikke til at undvære. Slip for at gå den lange vej op til toiletterne, når du skal børste dine tænder, vaske dine hænder, eller bare trænger til at kold glas vand at starte dagen på.

Med Trespass Squeezebox får du en praktisk vanddunk, der med sin kapacitet på 6 liter er den perfekte makker til campingturen. Dunken er komprimerbar hvilket betyder, at den kan pakkes ned og puttes i... Trespass | Varenummer: UUACMIH10014

God festival :)