Grupper og geardele til MTB cykler

Her finder du alle vores MTB-gearkomponenter fra verdens to førende producenter af cykeldele: Shimano og Sram. Komponenterne er inddelt efter de to producenters forskellige komponentgrupper, men ofte kan du kombinere komponenter fra forskellige grupper.

Få de rigtige gear og bremser når du kører offroad
Når du kører MTB er det nødvendigt med et bredt spænd af gear samt gode bremser, der sikrer, at du ikke alene kan ”klatre” op af de bakker, du måtte møde på din vej, men også kan bremse sikkert på vejen ned. Derfor har du brug for cykelgear og komponenter, der er særligt udviklet til brug på mountainbikes.

Robust vs. Let
MTB-cykler og deres dele bliver udsat for langt mere end tilsvarende dele til landevejscykler. Geardelene skal kunne klare de slag, bump og rystelser der nødvendigvis kommer, når du kører offroad. Samtidig er det nødvendigt at holde vægten så lav som muligt, for at du kan køre hurtigere. Her på siden finder du derfor en lang række geargrupper der kombinerer forholdet mellem vægt, robusthed og pris, så der er noget for enhver smag.

Vælg blandt et bredt udvalg
Her på siden kan du finde et bredt udvalg af cykelgear og komponenter til MTB-kørsel. Hvad end du er nybegynder eller professionel er der komponenter for dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med at vælge de rette dele til din cykel, er du altid velkommen til at søge hjælp hos vores kundeservice, der sidder klar til at guide dig og svare på spørgsmål.

Du kan finde en oversigt over vore Shimano-grupper her. Og over vore Sram-grupper her.