Grupper og geardele

Her i kategorien geardele finder du alt til dit cykelgear.

Vi har delt alle de forskellige slags cykelgear ind i grupper, så du let kan finde det, som du står og mangler.

Cykelgear & Geargrupper

Der indgår rigtig mange forskellige geardele i et cykelgear, men en enkelt geardel passer oftest kun til dette helt specifikke cykelgear. Så hvis du mangler fx en ny kassette til din cykel, men ikke helt ved, hvad kassetten hedder og hvilken en der passer til dit cykelgear, så kan du gå ind under din model cykelgear og finde de geardele, som passer til. Hvis du ikke kan finde det, som du skal bruge eller hvis du er i tvivl om, om du bør skifte fx både din kæde og din kassette eller om du kan nøjes med at skifte kassetten, så er du altid velkommen til at ringe til vores teknikere, som ved rigtig meget om de forskellige cykelgear.

Også indenfor highend cykelgear kan vi hjælpe dig, da vi har teknikere, som er specialiserede i blandt andet mountainbike og racercykler. Så tøv ikke med at kontakte os.

Hvis vi ikke har den del som du mangler til dit cykelgear, så håber vi, at du vil kontakte os og gøre opmærksom på dette. Hvis der er flere forespørgsler på specifikke varer, så tager vi dem hjem, hvis vi vurderer, at der er nok efterspørgsel på produktet.