Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Shimano Sora SL-R3030 er et flatbar venstre skiftegreb til 3 x 9 gears systemer. Der medfølger 1 stk. gearwire til skiftegrebet, og du kan montere grebet på racercykler, der har en styrdiameter på 22,2 mm. …
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 345,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Shimano Sora SL-R3030 er et flatbar venstre skiftegreb til 3 x 9 gears systemer. Der medfølger 1 stk. gearwire til skiftegrebet, og du kan montere grebet på racercykler, der har en styrdiameter på 22,2 mm. Grebet monteres ved hjælp af en spændeklampe. Shimano har fremstillet grebet med 1 kabelindgang og selve grebet er produceret i aluminium og stål/resin. SL-R3030 har Rapidfire Plus systemet, som giver dig mulighed for at skifte 3 gear i én og samme operation.

Anvendelse
Skiftegrebet er særligt anvendelig til fx motionscykling eller cykling mellem arbejde og bopæl. Grebet henvender sig til dig, der ønsker at cykle i en "oprejst" kørestilling. Fordelen ved dette skiftegreb er, at du får en præcis og let skiftefunktion. Grebet har 1 kabelindgang og kan bruges på Shimanos 9 gears systemer.

Specifikationer

  • Shimano Sora Flatbar greb venstre type SL-R3030
  • Passer til 3 x 9 gears system
  • Skiftegrebet leveres inklusiv 1 stk. gearwire
  • Rapidfire Plus system. Hurtigt gearskift.
  • Spændeklampe passer til styrdiameter 22,2 mm
  • 1 Gearkabel indgang
  • Materiale: Aluminium / greb: Stål/resin
  • Modelår 2017
  • Farve: Seriefarve Sort

Montering
Du skal montere skiftegrebet på flatbar styr, og til monteringen skal du bruge en 4 mm unbrakonøgle. Tilspændingsmoment skal være 3 Nm, og du skal være på, at skiftegrebet kan betjenes frit i forhold til bremsegrebets placering.

Kvalitetsniveau
Shimano har fremstillet dette Sora SL-R3000 skiftegreb med Rapidefire Plus funktionen. Denne funktion giver dig mulighed for at skifte 3 gear i én operation. Skiftegrebet er en del af racergruppen Sora. Du finder et overblik over samtlige komponentgrupper her.

Vedligeholdelse
Du bør rengøre grebet efter behov, og når du skal skifte kabler på grebet, skal du sikre dig, at grebet er indstilles således, at kæden er placeret på det mindste tandhjul. Herefter kan ud udskifte kablerne.

Ingen anmeldelser af dette produkt.